Bu ilk yaptığı imar rantı değildir diyen Sancar; " Son yaptığı da olmayacaktır. Fakat artık Denizli halkı bu AKP’li Büyükşehir Belediyesinin yeşil alanlar üzerinde oynadığı rantlara dur diyecektir." dedi.

SANCAR;
Başa geldiğinizde otoparkları çözeceğiz dediniz!!!
İstiklal Caddesi üzerindeki eski Orman Müdürlüğü arsasını Belediye olarak aldınız,millet sizden bir otopark ve yeşil alan beklerken o kocaman alanın İmar yoğunluğunu artırıp satışa çıkardınız.

Yenişehir de Bağbahçe İmarlı alanın içinde 70 metrekarelik Bahçeli Evlerin yapıldığı alana, Benzinlik ve LPG İstasyonu alanına çevirerek bahçelerin içinde oturan vatandaşa benzin ve mazot kokusu,eksoz gazı, LPG gazı yutturmaya devam ediyorsunuz.

Yeni yapılan Tapu Kadastro Müdürlüğü’nün yanındaki Otopark Alanını lav ederek ortadan kaldırdınız. Yerine Diyanet İşleri Tesisleri yaptınız.
Çamlık Caddesi üzerindeki Taksi Durağının dibinde yıllardır yer alan Otoparkı lav ederek ortadan kaldırdınız, yerine Ticaret Alanı yaptınız ve satışa çıkardınız.

İzmir yolundan Denizliye girişindeki otobüs garajı olarak da kullandığınız 334 bin metrekarelik EGS Kültür, Fuar ve Fuayere alanına 8,5 kat yoğunluk artışı vererek yüzbinlerce metrekarelik rant sağladınız.

Bağbaşında Hastane Alanı olarak ayrılan alanın cinsini değiştirdiniz, Ticaret Alanına çevirerek satışa çıkardınız.Daha bunun gibi Büyükşehir Belediyesine yani biz vatandaşların malı olup satışa çıkardığınız  nice arsaları, parselleri, dükkanları, binaları saymakla bitiremeyiz.

Sizin yaptığınızı ne kurnaz bir Tüccar ne de kurnaz bir Emlakçı becerebilir. Bunu ancak Belediye yetkileriyle yeşil Denizlimizin Parklarını, Bahçelerini, Yeşil Alanlarını ve Kültür Alanlarını bir bir değiştirerek Benzinlik Alanı yapan, Ticaret Alanı yapan, LPG İstasyonu yapan siz AKP’li Belediye zihniyeti becerebilir. Fakat bu sattıklarınızın vebali sizlerin bu dünyada da öbür dünyada da boynunuzun borcu olarak kalacaktır.

CHP İL BAŞKANI ZOLANA BÖYLE SESLENDİ
 Sayın Zolan; Siz burayı Benzin İstasyonu yaparken, bu mahalleye danıştınız mı! Burada oluşacak Çevre sağlığı zararlarını hesap ettiniz mi! Burada zaten yoğun yaşanan trafik çilesini beş katına çıkarırken araç yoğunluğunu ve yayaların yaşayacağı tehlikeyi hiç düşündünüz mü! Burada bir benzinlik istasyonu yapılması gerektiğine karar veren kim! Sayın Osman Zolan bildiğimiz kadarıyla siz de bu mahallenin bir sakinisiniz, lütfen bu yaptığınız yanlıştan geri dönünüz. Vatandaşa Benzin ve Gaz kokusunu değil, Zeytinli Bahçenin Yeşil Dokusunu ve Çiçek Kokusunu geri iade ediniz. Eğer ben yaptım oldu diyerek kararınızdan geri dönmeyeceksiniz. Bu millet Sizi bu kararınızdan mutlaka döndürecektir. Eğer millete, memlekete ve mahalleliye bir gram saygınız varsa buraya yapılacak Benzin İstasyonu için referandum yapın,eğer Servergazi Halkı buraya Yeşil Alan değil de Benzinlik yap diyorsa siz gidin yapın!
Artık bu cüretkarlığa, bu aymazlığa, bu yandaş kayırmacılığa, bu adrese teslim Benzinlik İstasyonuna, bu çevre faciasına ve bu yeşil alan katliamına DUR DEMENİN ZAMANI GELMİŞTİR. Servergazi Mahallesi bu ranta DUR DİYECEK ve çocuklarının geleceğine sahip çıkacaktır. Burası RANTTAN DÖNÜP tekrar PARK OLUNCAYA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEKTİR. Bu memleket Büyükşehir Belediye Başkanı dahi olsanız hiç kimsenin BABASININ MALI değildir.



ESKİ HALİ





YENİ HALİ