Belediyenin düzenlediği ücretsiz Ramazan ayı şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Hergün İncilipınar ve Adalet Parkı’nda gerçekleşen şenliklere binlerce kişi akın ediyor. Parklar dolup taşarken şenliklerle Ramazan bir başka güzellikte geçiyor.
   Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak ve Bilal Uçar ile İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin de İncilipınar’daki şenlik programını izlemeye gelenler arasında yer aldı. Türk Tasavvuf Musikisi’nin güçlü isimlerinden Ahmet Özhan, şenliklerde sahne alarak izleyenleri mest etti. Sanatçı Özhan, birbirinden güzel eserleriyle tasavvuf musikisine gönül verenlere uzun süre unutamayacakları güzellikte bir müzik ziyafeti sundu. Yaklaşık 1,5 saat süren konser sonrası sanatçı Özhan, şenliğe gelenlerce uzun süre ayakta alkışladı.
   Bu arada Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, gecenin sonunda sanatçı Özhan’a çiçek sundu. Başkan Zolan ve Milletvekili Zeybekci, konserin ardından vatandaşlara hitap etti.
   Başkan Zolan, sanatçı Ahmet Özhan’ı Denizli’de görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘Ramazanının mübarek olsun. Tutmuş olduğunuz oruçlar kabul olsun. Sanatçımız Ahmet Özhan’ı tekrar Denizli’de görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sanatçımızın sesiyle ruhumuz gönlümüz bir başka boyuta geçti. Allah kendisinden razı olsun. İyi ki bu İncilipınar Parkı yapılmış. Sizin huzurunuzda parkın yapımını gerçekleştiren Nihat Zeybekci vekilimize teşekkür ediyorum. Bu park olmasaydı bu etkinlikler olmazdı. Değerli milletvekillerimiz Denizli’nin meseleleriyle ilgili Denizlimizin her zaman yanındadır. İnşallah şehrimiz ülkemiz ve bizler daha iyiye daha güzele gideceğiz’ dedi.
   Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de, sanatçı Ahmet Özhan’a yaşattığı konser gecesinden dolayı teşekkür ederek, ‘Bu ziyafetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yılda 3-4 kez burada görmek bizleri çok mutlu etti. Bende sizlere bu ramazan şerifiniz mübarek olsun diyorum. Allah sağlık ve güzellikle bu İslam coğrafyasında hepinizi güzelliklere ulaştırsın diyorum. Güzellikler olsun, sağlık olsun, barış olsun kardeşlik olsun yuvalarınız mutlu olsun güzelliklerle dolsun giyerek tekrar Ramazanınız mübarek olsun diyorum’ dedi.
   Bu arada Başkan Zolan, bir yandan her iki parkta düzenlenen Ramazan şenliklerine katılırken diğer taraftan da mahallelerde açılan iftar yemeklerine katılarak vatandaşlarla birlikte iftar açıyor. Başkan Zolan’ın, son olarak Umutkent 3 konutları sakinleriyle iftar açtı, birlikte aynı kazanda pişen yemeklerden yedi. İftar sonrası ise dostluk kokan çaylar yudumlanırken sohbetlerde iftar yemeğine ayrı bir renk kattı.