Aydın'ın Nazilli ilçesinde, samanların bulunduğu park halindeki kamyon alev aldı. Belediye temizlik işçileri kurtarılan samanları başka bir kamyona yükleyip belediyeye ait depoya kaldırırken, bu kamyon ise bir TIR'a çarparak maddi hasara neden oldu. Belediye temizlik işçileri, "Uğursuz samanlar başımızı yaktı" diyerek isyan etti. 
Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinden yüklediği 400 balya samanı Aydın'a götürmekte olan Mücahit Ö. (24), Nazilli’ye geldiğinde iddiaya göre yemek molası için alkollü bir mekana gitti. Ancak barlar sokağına park ettiği 03 NC 879 plakalı kamyonu bilinmeyen bir nedenle alev alıp yanmaya başladı. Kamyon kasasında bulunan saman balyalarının tutuşmasıyla alev topuna dönen araç, Nazilli Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülmeye çalışıldı. Çevrede büyük bir korku ve paniğe neden olan yangından çıkan dumanlar kurtarma ekiplerinin işini zorlaştırdı. Bu arada, kamyon sürücüsü Mücahit Ö. yemekten geri döndüğünde, yanan kamyonuyla karşılaştı. Çaresizlik içinde kamyonunun yanışını izleyen şahıs, sürekli ağlayarak telefonla yakınlarına ulaşmaya çalıştı. Güvenlik güçlerinin sakinleştirmekte güçlük çektiği yangın mağduru, birilerinin kamyonunu kundakladığını iddia etti. Öte yandan, adının açıklanmasını istemeyen bir vatandaş ise, Mücahit Ö.'nün zaman zaman barlar sokağındaki mekanlara gelerek eğlendiğini ileri sürdü. Uzun uğraşlar sonucu söndürülen saman yüklü kamyon kullanılamaz hale gelirken, güvenlik güçlerinin olay hakkında geniş bir soruşturma başlattığı öğrenildi.

YANIK SAMANLARI TAŞIYAN BELEDİYE KAMYONU KAZA YAPTI
Öte yandan, kurtarılan samanlar iş makineleri aracılığıyla temizlik işlerine bağlı kamyonlarla depoya taşınırken, Denizli-Aydın istikametinden Yeni Sanayi Sitesi’ne geçiş yapan Tuncay G. (32) idaresindeki Nazilli Belediyesi'ne ait 09 RY 718 plakalı kamyon, İzmir’den Denizli’ye kağıt havlu götüren Zafer L. (49) idaresindeki 35 TPV 73 plakalı çekiciye çarptı. Kazada yaralanan olmazken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Belediye personelinin, kendisine yeşil yandığı sırada saatlerin 00.00 olduğunu ve her iki istikamette de trafik ışıklarının fasılalı yanmasının kazaya neden olduğunu söylediği öğrenildi. Kaza sonrası bir kez daha yola savrulan samanlar belediye temizlik işleri personeli tarafından temizlenirken, kaza yapan araçlar çekiciler tarafından olay yerinden alındı. Yaklaşık 30 dakika boyunca trafik tek şeritten verilirken, kazayla ilgili de soruşturma başlatıldı.