Şirketler kendilerini geliştirmek için çeşitli danışmanlık hizmetlerine ihtiyaç duyabiliyor. Veri Cloud firması yaklaşık 10 yıldır teknoloji ve danışmanlık şirketi olarak hizmet veriyor. Dünyanın en iyi müşteri başarı platformu olan salesforce teknolojisinin Türkiye temsilcisi olarak müşterilerinin yanında oluyor. Sundukları danışmanlık hizmetleri ile müşterilerinin Salesforce ürünlerinden faydalanmaları ve bulundukları sektörlerindeki başarılarını artırmalarını sağlamaktır.

Güvenilir Hizmetler

Veri Cloud şirketi, hizmet alanında kendisini sürekli geliştirmiş ve dünyanın her yerindeki müşterilerine bilgi ve birikimi yüksek olan ekipleri ile müşteri memnuniyeti odaklı hizmetler vermiştir. Satış öncesi ya da satış sonrası destek hizmetlerine ihtiyaç duyanlar şirketin web sitesi üzerinden canlı destek seçeneklerini kullanarak taleplerini iletebiliyor. Uzman ekipleri ile müşterilerini Salesforce teknolojisi hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıyorlar.

Salesforce Teknolojisi Nedir?

Salesforce, dünya genelinde kullanılan en iyi Müşteri İlişkileri Yönetim yazılımı geliştiren bulut bilişim şirketi olarak yeni ürünler hazırlayan bir şirkettir. Veri Cloud ise salesforce şirketinin ürünlerinin Avrupa ve dünyanın birçok ülkesindeki partneri olarak hizmet veriyor. Sunulan yazılım ürünleri, firmaların, satış ve pazarlama gibi birçok alanda hızlı ve verimli işlemler yapmasını sağlıyor. Sunulan teknoloji tek bir ürün değil şirketlerin tüm işleyişinin düzenlenmesini sağlayan entegre çözümler olarak sunuluyor.

Neden Salesforce Ve Veri Cloud?

Her firma, daha fazla müşteriye ulaşmayı ve satış oranını artırmayı hedefler. Bunu başarabilmek için süreci başarıyla yürütmesi ve takip etmesi gerekir.Veri Cloud Salesforce yazılımları ile tüm kurumsal veriler her yerden rahatlıkla yönetilebiliyor ve tüm çalışmalar takip edilebiliyor. Bunun için şirketler, salesforce ürünlerini tercih ediyor. Vericloud.com firması uzman ekipleri ile tüm müşterilerine, satış, kurulum, satış sonrası destek gibi tüm faaliyetlerde en iyi hizmetleri veriyor.

Sunulan Hizmetler

Veri Cloud, Türkiye ve dünyanın birçok ülkesindeki müşterilerine salesforce ürünleri ile ilgili her türlü desteği sağlıyor. Sundukları hizmet seçenekleri arasında, proje geliştirme, yazılım entegrasyonu, kurulum, uyarlama ve çözüm danışmanlığı yer alıyor. Kendilerinden destek talebinde bulunan tüm kullanıcılarına anında dönüş yapıyor ve salesforce, service cloud, marketing cloud, sales cloud gibi hizmetler veriyorlar. Salesforce yazılımcıları ile müşterilerinin özel isteklerine göre çeşitli analizleri yapıyorlar.