Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ve beraberindeki heyet, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Engelliler Meclisi'ni ziyaret etti. 
Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ve beraberindeki heyet, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Engelliler Meclisi'ni ziyaret etti. Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen ziyarete, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, Engelliler Meclisi üyeleri ve çeşitli kentlerden gelen konfederasyon üyeleri katıldı. 
Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında yer alan Engelliler Meclisi’nin geçen dönemde başarılı projelere imza attığını, yeni dönemde ise farklı projeleri hayata geçireceklerini söyledi. Değirmenci, "Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, ivme kazanmasını istediğimiz bir sivil toplum örgütümüz. Bu çerçevede Kasım ayında Engelliler Meclisi genel kurulunu yaptık. Ayten Bahtiyar başkanlığında yeni bir yürütme kurulu oluştu. İnşallah 1 yıl boyunca Denizli'deki engelli kardeşlerimiz için hem fiziki hem de gönüllerdeki engelleri kaldırmayı istiyoruz. Engelliler Meclisimiz oldukça aktif çalışan bir meclisimizdir. Daha fazla nasıl hizmet edebiliriz onu sorgulayacağız" dedi.
Denizli'de Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin olması ile birlikte bütün engelli guruplarının yer aldığı, herkesin temsil edilebildiği, ortak aklın meydana çıktığı bir sürecin başladığına dikkati çeken Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ise, "Kent Konseyi Engelliler Meclisleri ildeki sivil toplum kuruluşları ve engelli aileleri bir araya getirerek mozaik oluşturmasına, etrafa geniş çerçevede bakmasına vesile oluyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisini yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ediyoruz" diye konuştu. 
Konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, ziyaretin anısına Konfederasyon Başkanı Çelebi'ye üzerinde Denizli horozu bulunan plaket verdi.