Şahin Tin; “Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle kaos yılları tarih olacak, istikrar ekseninde katılımcı, demokratik bir sistem kurulacak ve yönetimde temel güç millet iradesi olacak” dedi. Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı Büro Memur-Sen Denizli il divan toplantısı 80. yıl Öğretmenevinde yapıldı. İl divan toplantısına AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büro Memur Sen Denizli Şube Başkanı Fatih Acar, Büro Memur Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Mücahit Sami Uçar, Büro Memur Sen Aydın Şube Başkanı Kaan Çetinbaş, şube yönetim kurulu üyeleri ve işyeri temsilcileri katıldı.

KAOS YILLARI TARİH OLACAK

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, il divan toplantısında yaptığı konuşmasında geçmiş yıllarda olduğu gibi yaşanan koalisyonlar ve krizlere partili cumhurbaşkanlığı modeliyle son verileceğini söyledi. Türkiye’yi kaosa sürükleyen süreçlerin tarih olacağını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Türkiye’de yakın tarih olarak baktığımızda 1970’li, 1980’li ve 1990’lı yıllarda ciddi yönetim krizleri yaşandı. En fazla 1 yıl süren koalisyon dönemleri her alan da ülkeyi kaos ortamına doğru sürükledi. Bugün millet olarak tarihi bir karar veriyoruz. 16 Nisan tarihinde sandıkta vereceğimiz ‘evet’ oylarıyla milli duruşumuzu daha da güçlendireceğiz. Devlet olarak stratejimizi kendimiz belirleyecek ve dış şokları birlikte bertaraf edeceğiz. Referandumda vereceğimiz ‘evet’ oylarıyla, milli iradenin önündeki tüm engelleri ortadan kaldırmış olacağız. Milletimiz kendi kaderini kendisi tayin eder hale gelecektir. Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle koalisyonlar dönemi artık kapanacak ve millet iradesi kalıcı istikrarı tesis edecek” dedi.

TERCİHİMİZ EVET

Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Fatih Acar ise toplantıda yaptığı konuşmasında kamu çalışanlarının sorunlarına değinerek referandum sürecine sandıkta ‘evet’ diyerek destek vereceklerini söyledi. Başkan Acar, “Gayretimiz çalışanların hak ettikleri değere kavuşması ve emeklerinin karşılığını almalarıdır. Bizler bu konuda gerekli hassasiyete sahibiz” dedi. Acar; “Büro Memur-Sen Denizli Şubesi olarak Memur-Sen Genel Başkanımız Ali Yalçın’ın ‘Tercihim Evet’ sloganı ile başlattığı referandum sürecine bizlerde ‘Tercihimiz Evet’ diyerek cevap veriyoruz. Denizli Büro Memur-Sen ailesi olarak devletimizin ve milletimizin geleceğine sahip çıkıyoruz. Bu süreç sadece bir yasa değişikliği değil terör örgütlerinin tasfiyesi, postallıların tasfiyesi ve milletin tercihini aşağılayan zihniyete karşı dik ve milli bir duruştur” dedi. 
Büro Memur-Sen Denizli Şube Başkanı Fatih Acar, konuşmasının sonunda toplantıya katılan ve her zaman desteklerini yanlarında hissettikleri AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’e teşekkür etti.