ADIYAMAN (CİHAN)- Sağlık Gönülleri Dernek Başkanı Ercan Uluçay, yardıma ihtiyaç olunan her yerde imkanları ölçüsünde var olmaya çalıştıklarını söyledi.
    Derneğin verdiği iftar yemeğinde konuşan Uluçay, ''İnsanın var olduğu her yerde, insanların yardıma ihtiyaç duyduğu her yerde imkanlarımız ölçüsünde var olmaya çalıştık. Yurt dışında ve yurt içinde çeşitli yardım faaliyetleri yürüttük. Türk İşbirliği ve Kalkınma Ajansı'nın destekleriyle Senegal ve Moritanya'ya giderek sağlık taramaları gerçekleştirdik. Ben iftar davetimize katılarak nezaket gösterdiğiniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan'ın bütün insanlığa hayır getirmesini diliyorum.'' dedi.
    Derneğin iftar yemeğine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, AK Parti Grup Başkanvekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, İl Sağlık Müdürü Emin Taş, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet İnan, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı. Programda dernek üyelerinin Somali ve Moritanya'ya yaptıkları sağlık taramaları slayt eşliğinde gösterildi. CİHAN