HABERDENİZLİ.COM

Denizli’nin gelecek vaad eden genç iş insanları Sadık Emre Çaputçu’nun mirası için biraraya geldi. Açılışa Denizli Milletvekili H. Teoman Sancar, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, DEGİAD Eski Dönem Başkanları ve çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Rahmetli DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu’nun hayali olan yeni hizmet binası Yenişehir’de tamamlanarak açılışı gerçekleşti. DEGİAD Başkanı Hakan Urhan, ‘yıllar önce Sadık Emre Çaputçu’nun yönetiminde bulunan Sedat Doğaç’ın satılık levhasını görerek o dönemin başkanı rahmetli Sadık Emre Çaputçu’ya söyleyerek satın alınan ancak temelini atmaya ömrü yetmeyen bir dönem sonraki Başkan Melek Sözkesen ile temeli atılan ve benim dönemimde yapımı tamamlanan hizmet binamız rahmetli Sadık Emre Çaputçu’nun ne kadar ileri görüşlü bir kişi olduğunu bugün bir kez daha gözler önüne serdi. Eminim ki, o da şimdi bizi izliyor ve tebessüm ediyordur. Mekanı cennet olsun. O bir dost ve iyi bir sırdaştı. Cumhuriyet ve Atatürk aşığı, Denizli için hep daha iyi şeyler yapabilmek adına durmadan çalışan bir kişiydi. DEGİAD onun için akan suların durduğu bir yerdi. Her zaman modern bir hizmet binası hayali kurarak, daha iyi projeler üretip Denizli ve Denizlililerin daha iyi şartlarda yaşamasını ve kazanmasını hayal ederdi. Onun bu mirasını tamamlamak bana ve yönetim kuruluma nasip oldu. DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Hizmet Binamız tamamlandı. Siz değerli üyelerimiz ve davetlilerimiz bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Yeni binamız Denizlimize ve bir çok STK’ya örnek olmasını temenni ederiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun’’ diye konuştu.

Daha sonra DEGİAD’ın yeni binası için sponsor olan ve katkı sağlayan isim ve firmalara teşekkür plaketi verildi.

Son olarak binanın açılışı gerçekleşti. Davete katılan konuklar uzun yıllar sonra ilk defa bu şekilde bir açılışın gerçekleştiğini ifade ederek bir çok iş insanının biraraya gelmesinden mutluluk duyduklarını belirttiler.

Eski başkanlar ise geçmişten bu yana gelinen noktayı guru verici olarak nitelediler. Denizli Genç İş İnsanları Derneği’nin yeni binası, çevre düzenlemesi davetliler tarafından tam not aldı.

Sadık Emre Çaputçu'nun Hayali Olan Hizmet Binası Açıldı

Sadık Emre Çaputçu'nun Hayali Olan Hizmet Binası Açıldı