HABERDENİZLİ.COM

Saadet Partisi Denizli teşkilatı, parti binasında bayramın birinci günü bayramlaşma programı düzenledi. Çok sayıda partilinin hazır bulunduğu bayramlaşma programında ayrıca seçim döneminde yapılan çalışmalar hakkında partililere bilgiler verildi. Milletvekili Adayları Ahmet Eryılmaz, Kudret İlhan, Mehmet Ali Sezer’in de hazır bulunduğu programın açılış konuşmasını İl Başkanı Akif Kocamanoğlu yaptı. Seçimlere kısa bir süre kaldığını ifade eden Kocamanoğlu, “Milli görüşün iktidar olması için canla başla çalıştık. Çalışmalarımızı son bir hafta daha fazla artırarak genel başkanımızın Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı olmasını niyaz ediyorum. Oyunu en fazla artıran parti saadet olacak. Meclis’te temsil edileceğiz. Olumsuzlukların temel nedeni 16 yıldır saadetin mecliste olmamasından kaynaklanıyor” dedi. 

“İNSANLIK TARİHİNİN EN VAHŞİ DÖNEMİNİ YAŞIYORUZ”
Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Ertılmaz konuşmasında, “Bayramın bize ilk hatırlattığı sevinçtir. Son 100 yıldır bayram sevini tam olarak yaşayamadık. Bizim yaşadığımız yüzyılda insanlık tarihinin en vahşi dönemini yaşıyoruz. Buna rağmen yine de sevinebilecek Müslümanların hakkıdır. Rabbim, Erbakan hocanın başlattığı yenidünyaya ulaşma anlamında zalimlerin ve dünyayı sömüren güçlerin bertaraf edildiği adil düzenin kurulduğunu görmeyi nasip etsin” dedi. 

“BU SEÇİM SAADET’İN BAŞARISI İLE NETİCELENECEK”
“Bu seçim geçen seçimlerden daha önemli” diyen Eryılmaz, “Bizlerin gayreti ve milletin özverisi ile milletimiz ve ümmetin kazanacağı bir seçim olsun. Görülen olumlu havanın neticeye yansımasını bekliyoruz. Bir dahaki Bayrama kavuştuğumuzda Saadet’in Meclis’te olduğu bir bayram kutlamayı Cenab-ı hak niyaz etsin. Bu seçim Saadet’in başarısı ile neticelenecek”
dedi. 
Milletvekili Adayı Sezer, “Çok önemli bir seçimin arefesindeyiz. Saadet partisine ihtiyaç var. Seçimde partimizi olabildiğince yukarı taşımak temel hedefiniz olmalıdır. 24 Haziran akşamı ikinci bir bayram havası yaşarız” dedi.

Denizli Milletvekili Adayı Kudret İlhan ise, “Seçimlere 9 gün kaldı arazide çalışmayı yoğunlaştıracağız. Seçim sonunda kazanan Saadet Partisi olacaktır” dedi. 
Konuşmaların ardından Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ömer Kocamanoğlu tarafından seçim sürecinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verildi.