Bildiğiniz üzere mobil uygulamalar sürekli gelişmektedir. Bugün sizlere Türkiye’de ünlü olan tabletadam.com sitesini tanıtacağım. Tablet adam mobil ve pc uygulamalarını hızlı bir şekilde indirmenizi sağlayan bir sitedir.Tablet adam üzerinden tüm uygulamaların güncel sürümlerini ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Bu sıralar en çok tercih edilen mobil uygulamalardan birisi olan, messenger uygulaması nedir ne işe yarar ? Sizlere tanıtmak istiyorum.

Messenger Nasıl İndirilir?

Öncelikle messenger indireceğim diyenler için, nasıl indirileceğini anlatalım. Messenger uygulamasını indirebilmeniz için, tablet adam sitesine giriş yapmanız gerekiyor. Tablet adam sitesine giriş yaptıktan sonra, uygulamanın ismini arama kısmına yazıp bulabilirsiniz. Uygulama sayfasına giriş yaptıktan sonra, uygulamanın nasıl kullanıldığını içeriği okuduktan sonra daha ayrıntılı öğrenebilirsiniz. Messenger uygulamasını indirmek için ise Hemen indir butonuna basarak indirebilirsiniz.

Messenger Nedir? Ne İşe Yarar?

Messenger Facebook tarafından geliştirilen en popüler mobil uygulamalardan birisidir. Messenger uygulaması ile görüntülü ve yazılı bir şekilde insanlarla konuşabilir ve sohbet edebilirsiniz. Messenger ile anlık çevrimiçi konuşabilir hatta sms üzerinden bile sohbet edebilirsiniz.Messengerin en güzel özelliklerinden birisi ise, arkadaşlarınız ile hikayeler paylaşabilir ve birbirinize gifler gönderebilirsiniz.

Messenger’de son görülme neden görünmüyor?

Eğer Messenger’de birine mesaj attınız ve son görülme işareti görülmediyse, merak etmeyin muhtemelen karşı taraf mesajınızı görmemiştir. Yada son görülme saatini karşınızdaki kişi, özelliklerden kapatmış olabilir.

Messenger Neden Yüklenmiyor?

Bu hatanın genel sebeplerinden birisi, muhtemelen telefonunuzda hafıza olmamasıdır. Öncelikle telefonunuzda ne kadar hafıza kalmış kontrol edin. Eğer az hafıza var ise gereksiz dosyaları ve önbelliği silin. Gerekli işlemleri yaptıktan sonra, muhtemelen hızlı bir şekilde artık uygulamayı yükleyebileceksiniz.

Messenger’da kaç kişi görüntülü konuşabilir?

Arkadaşlarınızla veya ailenizle toplu grup konuşması yapmak istiyorsanız, messenger tamda size göre bir uygulamadır. Messenger üzerinden 6 kişiyle aynı anda görüntülü konuşabilir ve sohbet edebilirsiniz.

Uygulamanın diğer özellikleri nelerdir?

Messenger uygulamasını mobil , masaüstü ve tabletlere kurabilirsiniz. Messenger uygulaması ortalama 164 mb yer kaplamaktadır. Messenger uygulaması ücretsizdir ve tablet adam üzerinden indirilebilir.

Şimdi size bu sıralar en çok oynanılan oyunlardan birisi olan, Roblox oyununu tanıtacağım.

Roblox Nasıl İndirilir?

Öncelikle Tablet adam üzerinden roblox indir içeriğini bulmanız gerekiyor. İçeriği bulduktan sonra oyunun nasıl oynandığını içerik üzerinden öğrenebilir ve hemen indir butonundan indirebilirsiniz.

Roblox Nedir? Ne işe yarar?

Roblox kullanıcıların kendi oyunlarını tasarlamasını sağlayan bir oyundur. Bu oyun ile herkes kendi oyununu tasarlayabilir ve başkalarının tasarladığı oyunları oynayabilir. Bir çok devasa topluluk ile online bir şekilde bu oyunu oynayabilirsiniz.

Bu oyun ile yarış , rol yapma, simülasyon ve engelleri aşma gibi birçok oyunu oynayabilirsiniz. Roblox kullanıcılar tarafından oluşturulan sanal dünyalara ev sahipliği yapan bir oyundur.

Roblox oynayacaklara tavsiyeler;

Roblox oynayacak kişilere en büyük tavsiyem, tek başınıza oynamaya başlamanızdır. Tek başınıza oynamaya başladıktan sonra oyunu daha iyi kavrayabilir ve hayal gücünüzü geliştirebilirsiniz. Bir çok oyun mapini kendiniz tasarlayacağınız için, ileriye dönük daha iyi bir oyuncu olma şansınız olacaktır. Kendinizi geliştirdikten sonra arkadaşlarınız ile oynamanızı tavsiye ederim. Çünkü büyük levellere ulaşınca arkadaşlarınız ile daha zevkli oyunlar oynayabilirsiniz. Arkadaşlarınız ile çok iyi oyunlar ve eğlenceli haritalar oluşturabilirsiniz.

Genel olarak roblox oyununu herkese tavsiye ederim. Bunun gibi güncel ve popüler birçok oyunu tablet adam üzerinden bulabilirsiniz. Tablet adam sitesi Türkiye’deki en ünlü indirme sitelerinden birisidir ve herkese tavsiye ediyorum. Mutlaka bu siteyi ziyaret etmeli ve sosyal medya hesaplarına da göz atmalısınız. Hoşçakalın, iyi günler dilerim.