www.haberdenizli.com olarak kamuoyuna sunduğumuz Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın üniversitede bulunan bütün fakültelerin dekanlığı yürüttüğü haberi bugün hurriyet.com.tr'de manşette yer aldı. 

Gümüşhane Üniversitesi'nin 
Rektör Prof.Dr. İhsan Günaydın'ın rektörlüğün yanında 7 fakültenin de dekanı olması Türkiye gündeminde haber olduktan sonra muhabir arkadaşımız Sena Kuru'nun araştırmaları sonucu aynı durumun hatta daha fazlasının Denizli'de bulunan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ)'de de yaşandığı tespit edildi. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Bağ, Üniversite bünyesinde bulunan 16 fakültenin dekanlığını yürütürken, bunun yanı sıra 5 meslek yüksekokulunun müdürlüğünü de yürütüyor.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından hızlanan FETÖ soruşturmaları sonucu, önce Rektör Hüseyin Bağcı soruşturmanın selameti için açığa alındı. Ardından YÖK tarafından üniversite genelinde dekanlar istifa ettirildi. Rektör Bağcı'nın yerine atanan Bağ görevine başlamış olsa da, istifa ettirilen fakülte dekanları yerine yeni atamalar akademik yılın başlamasına rağmen henüz yapılmadı. Böylelikle üniversite yönetim yükünü Rektör Bağ tek başına omuzlamış oldu. Rektör Bağ yürüttüğü 23 göreve yönelik şahsi twitter hesabından "Mesailerimi her gün en az 24'e kadar sürdürerek (08:30-24:00) bazen de daha geç saatlere kadar çalışarak görevimi hakkıyla yürütüyorum" dedi.

Rektör Hüseyin Bağ resmi yönetimde şu fakültelerin dekanlığını da yürütüyor;

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 
Diş Hekimliği Fakültesi
Eğitim Fakültesi, 
Fen Edebiyat Fakültesi, 
Hukuk Fakültesi
İlahiyat Fakültesi, 
İletişim Fakültesi, 
Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, 
Sağlık Bilimleri Fakültesi, 
Turizm Fakültesi
Mühendislik Fakültesi,
Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi,
Spor Bilimleri Fakültesi,
Teknik Eğitim Fakültesi,
Teknoloji Fakültesi,
Tıp Fakültesi
 

Müdürlüğünü yapmış olduğu meslek yüksekokulları ise şöyle;

Denizli Sağlık Yüksekokulu
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
İslami İlimler Enstitüsü
Sosyal Bilimler Enstitüsü