Haberdenizli.com

Rektör Hüseyin Bağ’ı parti il yönetimi ile birlikte karşılayan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Nazik ziyaretlerinden dolayı PAÜ Rektörümüz Hüseyin Bağ’a çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Üniversitenin Rektör Bağ ile birlikte hızlı bir büyüme içine girdiğine de değinen MHP il Başkanı Birtürk, “PAÜ bünyesinde bu yıl fakülteler eğitim-öğretime açılacağını duyduk. İlçelerde de yeni bölümlerin açılması o yörelerin eğitim ve ekonomik anlamda gelişmesine de büyük destek sağlayacaktır. Akılcı yatırımlarından dolayı Rektörümüze ve ekibine çok teşekkür ediyorum” diyerek,  kendisine teşekkür etti.

Rektör Bağ’dan Birtürk'e Ziyaret

PAÜ Rektörü Prof Dr. Hüseyin Bağ’da ziyareti sırasında söz alarak, “Gerek il başkanlığı gerekse kişiliği ile örnek bir çalışma sergileyen Cafer Birtürk bey’e öncelikle Hac farizasını yerine getirmesinden dolayı hayırlı olsun demek istiyorum.  Bizleri burada samimi ve sıcak karşılayarak, alçak gönüllülüğünü bir kez daha ortaya koymuştur. Üniversitemiz her geçen gün hem öğrenci, hem branş anlamında hızla büyüyor. Bizler burada yöneticiyiz, bize görev verilir, biz en iyisini yapmaya çalışırız. Bunları yaparken de şehrin dinamiklerini, sosyal işleyişini göz ardı edemeyiz. Bürokrasisi ve siyaseti ile ahenk içinde yürüyen Üniversitemizin daha iyi olacağına olan inancımız tamdır. Şehrin eğitim yuvasına bir tuğla koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu tuğlaları koyanlardan biri de Cafer bey’dir. Kendisine tekrar hacılığının hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.