HABERDENİZLİ.COM

“İyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsali olan annelerimiz, bilinçli ve sağlıklı toplumların yetişmesinde en büyük pay sahibi olan en kutsal varlıklarımızdır. Eğitim hayatının ilk basamağı olan aile içi eğitimin temel unsurlarından biri olan annelerimiz, çocuklarımızın topluma faydalı bireylere dönüşmesi adına, tüm zorluklara rağmen, karşılıksız bir sevgi, sabır ve özveriyle çabalamaktadır.

Tüm Türk Medeniyetleri’nde olduğu gibi bugün de; gerek kültürel gerekse toplumumuzun güzel ahlakı münasebetiyle mukaddes ‘Anne’lerimiz bizlerden her zaman hürmet görmeye layıktır. 
Baş tacımız annelerimize, sadece bir gün değil her gün içimizde büyüyen sevgi ve bağlılığı göstermemiz bizlerin en kalbi duygularımızdan biridir. 
Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutlarken; Ayrıca evlatlarını bu toprakların bizlere vatan olarak kalması adına şehit veren, acılarını milletçe yürekten paylaştığımız Şehit Annelerimize de daimi minnet ve şükranlarımı sunarım”