Dr. Ramazanoğlu mesajında; Kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın ayı olan doya doya yaşadığımız Ramazan'a veda etmenin hüznünü yaşıyoruz. Bizleri Bayram'a eriştiren Allah'a hamd-ü senalar olsun. Mensubu olduğumuz kadim medeniyette Bayramlarımızın  bütünleştirici günler olduğu, kenetlenmemize vesile olduğu anlayışı hakimdir.

Aziz Milletimiz bu topraklarda her daim mazlumun yardımına koşan, elinden tutan bir Millettir. 

Referansımızın İslam alındığı, erdem ve ahlak etikleriyle yetiştirilmiş olan bizlerin çocuklarımıza bu anlayışı şiar edindirmemiz elzemdir.

İçinde bulunduğumuz zaman her zamankinden daha fazla yan yana, el ele tek yürek olmamızı önemli kılıyor. İnanıyorum ki Mübarek Ramazan Bayramı'nı bu duygularla karşılayacak ve idrak edeceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak şer odaklarına, terör örgütlerine karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemizden asla geri adım atmadık, atmıyoruz. Nerede bir haksızlık varsa biz oradayız. 'Devletimiz 'ama'sız, şartsız, koşulsuz olarak her vatandaşının hakkını koruyor ve korumaya devam edecek. Bizler bu hakkın kartonları elimize alıp yürüyerek değil  vatandaşın yüreğine dokunarak  muhabbetle aranacağı anlayışına hakimiz'' açıklamasında bulundu. 
 

''Sevdiklerimizden hızla uzaklaşmayalım''

Dr. Ramazanoğlu mesajında Bayram sebebi ile yola çıkan vatandaşlardan trafik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istedi. ''Değerli vatandaşlarım, trafik kurallarına uymanız sizin ve sevdiklerinizin hayatlarını riske atmamanız  en önemli ricamdır. 
Heyecanla beklediğimiz Bayram'da acı haberler duymayalım. Lütfen yorgun veya uykulu şekilde araba kullanmayıp daha dikkatli ve duyarlı olunuz. 

Ramazan Bayramı'nın hayırlara vesile olmasını diliyor, büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum. 

Vatan ve millet aşkı ile şehit olan kahramanlarımıza da bir kez daha Rabbimden rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar ve uzun ömürler diliyorum. Tüm İslam aleminin bayramı kutlu olsun''  ifadelerine yer verdi.