Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli halkının Ramazan ayını ruhuna yakışır şekliyle yaşaması için birçok etkinlik hazırladı. 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ramazan ayında Denizli'de yapılacak etkinliklerle ilgili bir basın toplantısı yaptı. "Denizli halkı olarak özlemle beklediğimiz rahmet ve bereket yüklü Ramazan ayına bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diyen Başkan Zolan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında birbirinden güzel etkinlikler dizisi hazırladık. İtfaiyenin yanındaki Ramazan çadırında bu yıl da yine 5 bin insanımız karnını doyuracak. Denizli halkımız bu çadırlarda 30 gün boyunca hep birlikte iftarlarını açacak. Muhtaç ailelerimize elimizden gelenin en iyi şekliyle yardım amacıyla ulaşacağız. 10 bin Ramazan paketini halkımıza ulaştıracağız. İncilipınar Parkı ve Adliye Parkı'nda her gün aynı anda tiyatro, konserler gibi etkinlikler gerçekleştirilecek" dedi. 
Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da her gün bir mahallede vatandaşlarla iftar sofrasında buluşulacağını belirten Başkan Zolan, "Bu yıl da evde iftar açmak yok. Her gün bir camide teravih namazını kılacağız. Bu şekilde halkımızla yakın temaslar kurup, sohbetler ederek dileklerini ve temennilerini dinleyeceğiz" şeklinde konuştu. Camilerin dış ışıklandırmalarını yaptıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Zolan, gönüllerin huzur, kalplerin iyilikle dolduğu bu mübarek ayın tüm Denizli halkına hayırlar getirmesini diledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan etkinliklerinde Denizli’ye adeta yıldız yağacak. İncilipınar ve Adalet Parkı'nda Yalın, Orhan Hakalmaz, Ahmet Özhan, İbrahim Sadri, Bedirhan Gökçe, İkbal Gürpınar, Taha, Zekai Tunca, Grup Laçin, Ozan Nihat, Özdemir Erdoğan, Sami Özer ile stand-up gösterisiyle Yavuz Seçkin Denizlilerle buluşacak.