Özkan mesajında, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuşulduğunu belirtti.

Milletvekili Özkan, mesajının devamında ise, şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularını üst seviyeye çıkardığı; birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için her zaman önemli bir yere sahiptir.

Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını uzun asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış bir büyük medeniyetin temsilcileriyiz.

Mensubu olduğumuz medeniyet, nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır.

İnsanları şu veya bu sebeple ayırmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, hiç kimseyi dışlamadan, birlik ve bütünlük içinde, milletçe hep birlikte, emin adımlarla aydınlık bir geleceğe doğru yürüyoruz.

Bizler, bunun coşkusuyla, dün olduğu gibi bugün de, yalnızca millet aşkıyla, yalnızca Türkiye sevdasıyla, vazifemizi yerine getirmenin çabası içindeyiz.
Hiç kuşkusuz, önümüzdeki süreçte de, aynı aşkla ülkemize hizmet etmeyi sürdürecek; elbirliğiyle ülkemizi daha iyi seviyelere taşımaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle, bayramda sıla-i rahim ve tatil için yola çıkacak tüm vatandaşlarım, Bayram sevincini felakete dönüştürmemek için, trafik kurallarına azami düzeyde riayet edelim!

Bu çerçevede başta şehit aileleri olmak üzere vatandaşlarımızın; tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayram bereketinin kalplerimizi coşturmasını, umutlarımızı yeşertmesini Allah’tan temenni ediyorum.”