Bebekler ile bir yerden bir yere seyahat etmek, kimi zaman büyük bir sorun halini alıyor. İstanbul gibi büyük şehirlerde toplu taşıma gelişmiş olsa da, kalabalık olması dolayısıyla sorunlar yaşabiliyor. Şahsi aracı olan ailelerin de yürüyüş amacıyla kullanmak üzere puset ve buna benzer ürünleri kullandığı biliniyor. Ama olmadan puset kullanmak, bebek için sağlık riski oluşturuyor.

Bebeklerin kemik yapılarının tam olarak gelişmemiş olması, onların sürekli olarak düzgün pozisyonda tutulmasını gerektiriyor. Aksi takdirde kamburluk ve skolyoz gibi istenmeyen problemler ile karşılaşılabiliyor. Özellikle puset gibi taşıma amaçlı ürünler kullanılırken, bebeği tamamen saran ve doğru pozisyonda tutan aparatlar kullanılması gerekiyor.

Puset minderi nasıl olmalı

Her bebek ürününde olduğu gibi puset minderi alırken de minderin 100% pamuklu olmasını dikkat edilmesi gerekiyor. Bebeği terletmeyen bir minder olması ve omurilik kısmını doğru şekilde tutuyor olması gerekiyor. Konforlu ve bebek sağlığını tam anlamıyla koruyan OrganicEra minderleri için linkini tıklayarak alışverişe başlayabilirsiniz.