Denizli Devlet Hastanesi’nde psikolojik tedavi gören hastalar, tedavi sürecinde yaptıkları takı, oyuncak, aksesuar gibi el emeği ürünlerini açtıkları sergiyle görücüye çıkardı. 
Bayramyeri Meydanı’nda gerçekleşen serginin açılışına Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Acar, İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin, Halk Sağlığı Müdürü İbrahim Demirciler, DDH Yöneticisi Gökhan Saçkan ve eser sahipleri katıldı. 
Serginin açılışında konuşan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Osman Acar, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin yıl boyunca yapmış olduğu eserleri bu sergide Denizli halkının beğenisine sunma fırsatı bulduklarını söyledi. Sağlık Bakanlığı’nın hastanelerde sosyal aktivitelere önem veren projeleri desteklediğini dile getiren Acar, "DDH Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, hastalarını gündüz evinden alıp, akşam da evine bırakan bir yöntemle tedavi sürecine devam ediyor. Biz bu merkezde sadece tedavi değil, hastalarımızı sosyal hayata yönlendirmek ve alıştırmak için çeşitli aktiviteler yapıyoruz. Hastalarımıza çeşitli sanat dallarında yıl boyunca sunulan eğitim fırsatının meyvelerini şimdi alıyoruz. Tabi ki de bu yöntem tedavilerine de büyük katkı sunuyor. Bu sergi gerçekten bambaşka bir sergi. Sergimizi oluşturan ve oluşmasında katkı sağlayan tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum" dedi.