Her insanın hayatında bir dönem psikolojik bazı sorunlar yaşıyor. Bu dönem bazı insanlar için kısa süreli olurken, bazı psikolojik rahatsızlıklarda bu süre oldukça uzun olabiliyor. Psikolojik rahatsızlıkları olan insanlar için hayat zorlayıcı ve yorucu oluyor. Var olan mutsuzluk ve umutsuzluk hali insanlar hayatında her aşamaya sirayet ediyor. Bireysel olarak bazı ruhsal sorunları olan insanlar eğer bu sorunlarına kısa sürelerde çözüm bulmazlarsa bu sorunlar zamanla aile ve iş yaşantısına da yansıyor.

Her tür ruhsal sorununuz için psikolojik danışmanlık desteği alabilirsiniz. İzmir en iyi psikolog hizmetlerine Nora Psikoloji bünyesinde katılabilirsiniz. Bu özel klinikte hem yüz yüze, hem de online danışmanlık ile var olan tüm psikolojik sorunlarınıza bilimsel ve kalıcı çözümler bulabilirsiniz.

Nora Psikoloji bireysel terapi

Nora Psikoloji bünyesinde İzmir’in en iyi psikologları görev alıyor. Sizlerde her tür bireysel destek için Nora Psikoloji ile iletişime geçebilirsiniz. Nora Psikoloji web sayfasına giriş yapabilir ve tüm psikologların özgeçmişlerini inceleyebilirsiniz. Kendinize en yakın hissettiğiniz İzmir psikolog ile yüz yüze ya da online terapi desteği alabilirsiniz.

Nora Psikoloji bireysel terapi seanslarında kişilerin yaşamış oldukları ruhsal sorunlara bilimsel ve kliniksel çözümler sunuluyor. Eğer anksiyete, depresyon, panik atak, öfke kontrolü, fobiler ve daha farklı bazı ruhsal sorunlarınız olduğunu düşünüyorsanız Nora Psikoloji ile iletişime geçebilirsiniz. Bu alanda yapılan etkin ve başarılı seanslar sonucunda tüm rahatsızlıklarınızı tedavi edebilirsiniz.

Nora Psikoloji bireysel tedavi çalışmalarında özel bazı klinik çalışmalar ve testler uygulanıyor. Var olan sorunların ve boyutlarının tespitinin ardından düzenli olarak yapılan terapilerle bu sorunların aşılması sağlanıyor.

Nora Psikoloji aile danışmanlığı

Evlilik ya da ilişki süreçlerinde birçok insan başarısız olabiliyor. Her ilişki ve evlilikte elbette sorunlar olabiliyor. Burada önemli olan çiftlerin bu sorunlara bakışı ve nasıl bir çözüm bulabilecekleridir. Eğer çiftler kendi imkanları ile bazı sorunları aşamıyorsa bu durumda bir uzman desteği alıyor olmak önemli oluyor. izmir psikolog arayışındaysanız ve aile danışmanlığı, evlilik ve ilişki terapisi almayı düşünüyorsanız Nora Psikoloji ile iletişime geçebilirsiniz.

Nora Psikoloji çalışma kuralları

Birçok insan aslında psikolojik bir danışmanlık almaya ihtiyacı olduğunu hissetse de bazı toplumsal kaygılardan dolayı bu adımı atmakta hayli zorlanıyor. Oysa Nora Psikoloji her zaman meslek etiği ve gizlilik kurallarına göre hareket ediyor. Her danışan için en üst düzeyde gizlilik ilkesi uygulanıyor. Klinik ortamında bulunmak istemeyen kişiler için gizliliğe destek olması açısından online terapi ile hizmet verilebiliyor.

Nora Psikoloji bünyesinde yapılan her bir terapide meslek etiği kuralları uygulanıyor. Danışan ve psikolog arasında bulunan gizlilik ilkesi gereği her danışanın paylaşmış olduğu her bir detay danışan ve psikolog arasında korunuyor. Sizlerde gizliliğiniz ön planda olacak şekilde Nora Psikoloji ile iletişim kurabilirsiniz.

https://norapsikoloji.com/