Prof. Dr. Kemal UĞURLU 30 yıldan fazla ameliyat tecrübesi ile birlikte kendi kliniğinde sizlere hizmet vermektedir. İstanbul Üniversitesi tıp fakültesinde eğitimine başlayan Prof. Dr. Kemal UĞURLU daha sonrasında Fransa'da Nantes Üniversitesi'nde Tıp Fakültesine kabul edilmiştir. Tıp eğitimini Fransa'da tamamladıktan sonra uzmanlık eğitimlerine de burada devam etmiştir.

Asıl alanı olan çene üst cerrahisi alanında üst ihtisatını yapmıştır. Birçok klinik ve hastanede çalıştıktan sonra uzman ekip kadrosuyla birlikte kendi merkezini kurmayı başarmıştır. İstanbul’da hem şişli de hem de Beykoz da hizmet vermektedir. Estetik ameliyatlar ve ağız, çene, yüz cerrahisinde hizmetlerine devam etmektedir.

Web Site: https://www.kemalugurlu.com/

Çene Ameliyatı

Çene bölgesi beslenme, konuşma ve soluk alma gibi önemli fonksiyonları gerçekleştirdiğimiz vücudumuzda bir bölgedir. Aynı zamanda bu bölgede çok sayıda meydana gelebilecek deformiteye sebep olacak hastalık vardır. Çene bozuklukları üst ve alt çene olmak üzere yüz ve baş beraber değerlendirilir. Çene bölgesinin herhangi bir bölgesinde meydana gelen aşırı gerilmeler bunlar deformeye sebep olur. Çene ameliyatları, Prof. Dr. Kemal UĞURLU tarafından gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda birçok memnun hastasıyla birlikte çene ameliyatlarında sadece İstanbul da değil Türkiye’de de bilinen bir doktordur.

Çene ameliyatı dışında vücudumuzun farklı bölgelerinde de estetik için muayene randevusu oluşturabilirsiniz.

Burun estetiği fiyatları hakkında bilgi için bu linkten ulaşıp detaylı bilgi talep edebilirsiniz => https://www.kemalugurlu.com/burun-estetigi/