Haberdenizli.com

Pamukkale Üniversitesi eski İİBF Dekanı, Paü Muhasebe Finansman ABD Başkanı ve İngilizce İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Aygören Ekonomik Gelişmeler Çerçevesinde Karşılaşılan riskler nasıl yönetilir, İşletme Yönetimi ve yöntemlerle ilgili özet bilgiler ve önümüzdeki dönemde iktisadi açıdan beklentiri anlattı.  

Etkinliğe AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Erol Akça, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Abdurrahman Demirdak, Yönetim Kurulu üyeleri, Dönem Başkanları ve üyeler katıldı.

Prof. Dr. Hakan Aygören toplantıya başlamadan önce; “AYSİAD’ın yapısına baktığım zaman farklı sektörler iş adamlarının burada olduğunu görüyorum. Tüm sektörlerin işletme ve yönetim açısından ne gibi sorunları var? nelerle karşılaşıyoruz ve neler yapmamız gerekiyor? Tartışmaya açacağım” diyerek devam etti. 

AYSİAD Başkanı Mahmut Catlık, “Katılımından dolayı Hakan hocama teşşekür ediyorum ve kendisine hediye vermek istiyoruz” diyerek üyelerle birlikte hediyesini taktim etti.

Prof. Aygören'den AYSİAD Üyelerine İşletme Dersi 

Prof. Aygören'den AYSİAD Üyelerine İşletme Dersi 

Prof. Aygörenden AYSİAD Üyelerine İşletme Dersi Prof. Aygörenden AYSİAD Üyelerine İşletme Dersi