HATAY (CİHAN)- Hatay'In Dörtyol ilçesinde Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Amirliği'nce Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yapıldı.
Dörtyol lçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli toplum destekli polis memurları, önceden tespit ettikleri ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu. Yapılan açıklamada, "Dayanışmanın ön plana çıktığı mübarek Ramazan ayında ilçe merkezinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailemize bir nebze olsun ihtiyaçlarını karşılamak için işadamlarımızın da destekleri ile hazırladığımız ramazan paketlerini dağıtarak, Ramazan ayını daha en iyi şekilde geçirmelerini sağlamış olduk." denildi.
Emniyet teşkilatı olarak, polisin şefkat elinin her zaman için ihtiyaç sahibi kişilere uzattığını belirten görevliler, kendilerine her konuda destek olan hayırsever işadamlarına teşekkür ettiklerini belirtti. Toplum destekli polisler Ocaklı Mahallesi'nde bulunan ve 2 ayağı da tutmayan Burcu Sağlam’ı ziyaret ederek bir süre sohbet etti ve ailesine gıda yardımında bulundu. Gıda yardımlarını alan ihtiyaç sahibi aileler "Allah devletimizden ve polisimizden razı olusun." diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

CİHAN