AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel, Polis teşkilatının kuruluşunun 169. Yıl dönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Milletvekili Yüksel yayınladığı mesajında, asil milletin huzur ve güvenliği için yasalardan aldığı yetki çerçevesinde polis teşkilatının her zaman görevini başarıyla yerine getirdiğini söyledi. 

Milletvekili Yüksel, yayınladığı mesajında şunları ifade etti; “Emniyet teşkilatımız, kurulduğu ilk günden bugüne, başta milletimizin huzuru, kamu düzeni ve güvenliği başta olmak üzere kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunması noktasında atılması gereken her türlü adımı başarıyla atmıştır. Yetkisini yasalardan alan polis teşkilatımız, her zaman demokratik ve hukuk kurallar çerçevesinde önemli bir görevi başarıyla yerine getirmektedir. Türk polisi her koşulda ve her ortamda üzerine düşen vazifeyi her zaman yapma konusunda asla geri adım atmamış ve başarılı bir süreç neticesinde ülkemizin iç huzurunun sağlanmasında aldığı rolü gerektiğinde canı pahasına başarıyla gerçekleştirmiştir. Bu yaşanan gelişmeler milletimizin göğsünü kabartmakta ve haklı gururu olmaktadır. 

Polis teşkilatımızın arkasındaki güç milletimizdir. Öyle ki polis teşkilatımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizle var olan bağlarını daha da güçlendirmek için her türlü adımı atmaya devam ediyor olması da ayrı bir güzellik vesilesidir. Bu manada ortaya konan güvenlik ve iç huzur projelerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinin de geliştirilmesi son derece sevindirici gelişmelerdir. Bu bağlamda projelerin artarak devamı aynı zamanda milletimizin geleceğe olan inancını daha da güçlendirecektir. 

Bu vesileyle, Türk Polis teşkilatının kuruluş yıldönümünde, şehit polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yad ediyor, milletin güvenliği, huzuru ve mutluluğu için var gücüyle gayret sarf eden, gece gündüz demeden çalışan Polis teşkilatımızın değerli mensuplarına minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum. dedi.