Kan kanserine yenik düşerek hayatını kaybeden polis memuru Hatice Kalelioğlu için düzenlenen cenaze töreninde 9 yaşındaki kızı Esma’nın gözyaşları yürekleri dağladı. 
Manisa Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde polis memuru olarak görev yapan Hatice Kalelioğlu (42), tedavi gördüğü Karşıyaka Özel Medical Park Hastanesinde hayatını kaybetti. Kalelioğlu için görev yaptığı Manisa Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde cenaze töreni düzenledi. Amansız hastalığa yenik düşen Hatice Kalelioğlu’nun eşi ve kızı ayakta durmakta güçlük çekti. Vefat eden eşi gibi kendisi de polis olan Coşkun Kalelioğlu tabuta sarılarak ağlarken, 9 yaşındaki kızları Esma da annesinin tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları ve yakınları acılı eş Coşkun Kalelioğlu’nu teselli etmekte güçlük çekerken, 9 yaşındaki Esma’yı yakınları zor sakinleştirdi.
Emniyet teşkilatının yoğun katılım gösterdiği cenaze törenine AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ve AK Parti il yöneticileri katıldı. Cenaze merasiminin ardından Hatice Kalelioğlu’nun cenazesi İzmir’e gönderildi. Hatice Kalelioğlu, İzmir’in Balçova ilçesinde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından İzmir Narlıdere Mezarlığında defnedilecek.