Denizli’nin önde gelen kuruluşlarından olan Altınbaşak Concept Mağaza Müdürü Ümit Soydan ile yaptığımız görüşmede, , bu günlerde, anneler gününün gelmesi, alışverişleri nasıl etkilediği yönündeydi.
Altınbaşak Concept Mağaza Müdürü Ümit Soydan; “Tekstil açısından bu yılın geçtiğimiz üç ayı durgun geçti. Hava şartlarının bir türlü mevsim normallerine dönmemesinin etkisi büyük oldu. Piyasadaki Kur dengesinin bozulması esnafın ticaretini olumsuz yönde etkiledi. Piyasadaki olumsuzluklardan etkilenmemek için mağaza olarak kampanyalar başlattık.” dedi.
Soydan, “Çeyiz sezonunu hareketlendirmek için mağaza olarak; havlu, nevresim, bornoz, perde ve hediyelik aksesuarda yapmış olduğumuz kampanyaların etkisiyle hareketlenmeler başladı. Havaların mevsim normallerine dönmesi alışverişlerimize olumlu yönde ivme kazandırdı.  Anneler günün yaklaşmasıyla mağaza olarak annelerimize özel kampanyalı ürünler oluşturduk. Annelerimize özel nevresim takımları, havlu takımları, tek pike seçenekleri hazırladık. Mağazada müşterilerimizin bütçesine uygun yeni sezon çeyiz paketleri, anneler gününe özel ürünlerimiz ve farklı kampanyalarımız ile Denizlili hemşerilerimize hizmet vermeye çalışıyoruz.” dedi.