Pırlanta, zarafeti ile büyüleyen değerli bir taş türüdür. İfade ettiği mana da doğal olarak sonsuzluktur. Özellikle özel günlerde hediye edilmesi tercih edilen pırlanta tek taş ürünler, bayanların en çok etkilendiği ve mest olduğu hediyeler arasında yer almaktadır.

Pırlanta Tek Taş Nasıl Alınır?

Pırlanta tercih edilirken en büyük kıstas pırlantanın karat ağırlığıdır. Karat, pırlanta için ağırlık ölçüsü birimidir. 1 karat 200 miligrama eşittir. Pırlanta tek taş yüzükte karat ağırlığı arttıkça doğal olarak yüzüğün fiyatı da artmaktadır.

Karat, çok hafif bir ölçü birimi olduğundan pırlanta tek taş yüzükleri daha gösterişli hale getirmek için pırlantanın yanında farklı parlak taşlar da kullanılabilmektedir. Bu tür ürünlerin gösterişli gibi gözükse de zamanla parlaklığını kaybettiği anlaşılacaktır. Pırlanta almaya karar verirken bu tür hileleri de bilmeniz gerekir.

Pırlanta Ne Zaman Alınır?

Pırlanta tek taş, özel günlerde alınacak özel bir ürün olduğundan firmaların özellikle sevgililer günü, öğretmenler günü, anneler günü gibi kampanyalarını takip etmeniz menfaatinize olacaktır. https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler adresinden modelleri inceleyebilirsiniz.