Denizli Gülistan Çevre ve Kültür Derneği (GÜLÇEV), hafta sonunda Denizli Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda “es-Sadık” temalı Kutlu doğum programını gerçekleştirdi.

Peygamber efendimiz (sav)'in Es-Sadik özelliğininin işlendiği programa Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Güngör, Denizli Müftü Vekili Kazım Tekkoyun, Denizli il Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Başgün ve çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu  Lokman Kuzdere’nin  yaptığı gecede Kur’ân-ı Kerim ve meal ziyafeti, Mevlid ve salat-ü selam ile program öncesinde  “7 Milyar Ümmet İçin 7 Milyar Salavat” kampanyasının dua bölümleri yer aldı.

Denizli Gülistan Çevre ve Kültür Derneği Başkanı Tamer İm, "Süleyman Demirel Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rifat Okudan’nın hitabeti ve es-Sadık(sav) belgeselinin yer aldığı programda, Peygamber aşığı misafirler, yine çok özgün ve özel bir kutlu doğum programı idrak ettik. Emeği geçen arkadaşlarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz." dedi.

Doç Dr. Rifat Okudan, Tüm insanlar için rol model olan son nebi Hazreti Muhammed (SAV) ve ona tabi olan ashabının hayatları boyunca gösterdikleri sadakat örneklerine vurgu yaptı.