Denizli’de bu sabah meydana gelen olayda Atalar Mahallesinde bir apartta dolap monte ettiği sırada yere düşen 27 yaşındaki Ahmet Yıldırım. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Bekar olduğu belirtilen Yıldırım’ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

Olay, Denizli’nin Pamukkale İlçesi Atalar Mahallesi’nde 935 sokaktaki bir apartta bugün 11.10 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mobilya ustası olduğu belirtilen Ahmet Yıldırım (27) henüz inşaat halinde olan apartın ikinci katında bulunan bir daireye mobilya taktığı sırada dengesini kaybetti. Balkonu olmayan dairenin açık penceresinden aşağı yüz üstü düştü. Düşme anı bir güvenlik kameralarına yansıdı. haberdenizli.com

Olaya şahit olan vatandaşlar Yıldırım'a müdahale ederek, 112 Sağlık Ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı mobilya ustası Yıldırım’ı Denizli Devlet Hastanesine sevk etti. Emniyet ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Ahmet Yıldırım’la birlikte çalışan işçi ise, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Ahmet Yıldırım tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.