Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte Pelitlibağ Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftara katıldı. Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin de katılım gösterdiği iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Eşi Berrin Zolan ile birlikte mahalle sakinlerinin tek tek Ramazanını kutlayan Başkan Zolan ve Milletvekili Zeybekci’ye ilgi her zamanki gibi büyüktü. Ezanın okunmasının ardından mahalle sakinlerine seslenen Başkan Zolan, “ Burada aynı sofrada sizlerle birlikte orucumuzu açıyor olmak bize büyük mutluluk veriyor. Sayın Milletvekilimiz Nihat Zeybekci’nin de burada olması bizim için ayrı bir mutluluk. Tüm Pelitlibağ halkının Ramazanını kutluyorum. Keyifli, huzurlu ve güzel bir Ramazan ayının sonuna geldik. Allah hepinize sağlıklı, mutlu sevdiklerinizle nice Ramazanlar, bayramlar göstersin. Bayramlaşma için herkesi bayramın 1. günü Çınar Meydanı’na Denizli Belediyesi önüne davet ediyorum” dedi.

Mahalle halkıyla birlikte orucunu açıyor olmaktan son derece mutlu olduğunu dile getiren Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ise yaptığı konuşmada şunlara değindi: “ Böylesi güzel bir programı organize eden Belediye Başkanımız Osman Zolan’a bizleri Ramazan ayında sizlerle aynı sofrada buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum. Gülen yüzlerinizi görmek bizim içimizi ısıtıyor. Bu güzel ayda dilerim ki Allah yaptığınız ibadetleri kabul eder. Herkesin Ramazanı kutlu olsun” dedi.

İftar sonrasında Milletvekili Zeybekci ve Başkan Zolan bir süre vatandaşlar ile sohbet etti. Bölge’nin yeşil alan ihtiyacını karşılamak için eski yetiştirme yurdunun bulunduğu alana kentin en güzel parklarından birinin yapılacağı müjdesini Milletvekili Zeybekci ve Başkan Zolan birlikte verdi. 15 bin metrekarelik bir alanda çocuk oyun alanları, spor alanı, oturma ve gezinti yerleri, büfe ile halı sahanın bulunacağı parkın müjdesini alan mahalle sakinleri Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve Başkan Zolan’ı alkış yağmuruna tuttu.