Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ) Türkiye’deki üniversiteler arasında en büyük ve çok amaçlı spor salonunun açılışı gerçekleşecek. 
Pamukkale Üniversitesi Kampüsü’nde yapımı bitmek üzere olan spor salonu Mayıs ayında hizmete açılacak. 4 bin 500 kişilik koltuk kapasiteli, toplamda 5 bin kişiye hitap edecek salon, Türkiye’deki üniversiteler arasında en büyük ve çok amaçlı kullanılabilecek spor salonu olacak. Spor salonu ile ilgili bilgi veren Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, "Türkiye’deki üniversiteler arasında en büyük ve en kapsamlı spor salonunu, Mayıs ayında hizmete açıyoruz. Böylece kampus içerisinde bulunan yüzme havuzları ve spor tesislerine gelen 5 bin kişinin yanında, 5 bin kişi de spor salonuna gelecek. Böylece 10 bin kişi spor amaçlı sosyal tesislerimize gelmiş olacak" dedi. 
Spor tesislerine gelen vatandaşlar için adeta bir çevre yolunu andıran üçüncü kapının da hizmete açılacağını bildiren Rektör Bağcı, salonda spor karşılaşmalarının yanı sıra mezuniyet törenleri, konserler gibi birçok etkinlik de düzenlenebileceğini ifade etti.