Pamukkale Üniversitesi Senatosu, PAÜ eski Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı ile geçen hafta geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Dr. Mustafa Karatepe’nin isimlerinin kampus alanındaki iki önemli merkez ve tesise verme kararı aldı. 
PAÜ Rektörü Prof.Dr. Hüseyin Bağcı’nın önerisiyle senatoya gelen teklif oy birliği ile kabul edildi. Senato kararlarına göre, Prof. Dr. Hasan Kazdağlı’nın ismi, PAÜ Spor Bilimleri ve Teknolojisi Araştırma ve Uygulama Merkezi binasına, Öğretim Üyesi Doçent Dr. Mustafa Karatepe’nin ismi ise PAÜ Tıp Fakültesi Kütüphanesine verildi. 
PAÜ Tıp Fakültesi Morfoloji Binası’ndaki iki katlı kütüphaneye merhum Öğretim Üyesi Doçent Dr. Mustafa Karatepe’nin ismini verdiklerini açıklayan PAÜ Rektörü Hüseyin Bağcı, 2006 yılının son aylarında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Spor Bilimleri ve Teknolojisi Araştırma ve Uygulama Merkez binasına da PAÜ’ye çok şey kazandıran eski Rektör Hasan Kazdağlı’nın adını verdiklerini kaydetti.