HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde 22 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak olan Micro MBA sertifika programı ile işletme yönetim sürecinde yer alan temel konulara yönelik kavram ve teknikler konusunda bilgi vermek, bu kavram ve tekniklerin iş dünyasına nasıl uygulandığını katılımcılara anlatmak amaçlanıyor.

Uzaktan eğitim yoluyla yürütülecek olan sertifika programı kapsamında katılımcılar finansal yönetim, stratejik yönetim, liderlik becerileri, insan kaynakları yönetimi, pazarlama yönetimi, üretim yönetimi, ekonomi, hukuk, veri analizi ve proje yönetimi gibi dersler yoluyla bilgi ve becerilerini geliştirme imkânı bulacak.

İşletme sahipleri, profesyonel yöneticiler ve geleceğin yönetim profesyoneli olmak isteyen kişileri hedefleyen programa katılmak için lisans mezunu olmak yeterli. Ayrıca programa katılıp, yüzde 75 devam koşulunu sağlayan ve program sonunda yapılan sınavda başarılı olanlara PAÜSEM tarafından “Mikro MBA uzmanlık sertifikası” verilecek.

Hafta sonları, dokuz hafta boyunca sürecek olan sertifika programına katılmak için 17 Mayıs’a kadar PAÜSEM’e başvuru yapmak gerekiyor.