Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından hayata geçirilen, her hafta Denizli'nin bir ilçesinin tanıtıldığı 'İlçe tanıtım günleri' etkinliğinin bu haftaki konuğu Honaz ilçesi oldu. Honaz yöresine ait birçok ürünün tanıtıldığı etkinliğe katılım yoğun oldu. Açılışa; Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz İlçe Kaymakamı Zafer Öz, PAÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru ve birçok davetli katıldı.

İlçe tanıtım günleri kapsamında Honaz’a ait yöresel ürünler tanıtıldı. Cennet elması kurusu, Hicaz narı, Honaz salçası, üzüm, armut, erik, kiraz gibi yöresel lezzetlerinin tanıtıldığı etkinlikte Organize Sanayi Bölgesinin Honaz sınırları içerisinde bulunması dolayısıyla Denizli Organize Sanayi Bölgesi'nden birçok firma da tanıtım günlerinde stand açtı.

Honaz’da yeni göreve başlayan kaymakam Zafer Öz ise ayağının tozuyla açılışa katıldı. Açılışta konuşan Kaymakam Öz, Honaz’ın Denizli ekonomisi ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını belirtti. Kaymakam Öz,’’ Honaz ilçemiz 35 bin nüfuslu bir ilçe ama bu rakam çalışan nüfusuyla gündüzleri 70 bin’e kadar yükseliyor. 60-70 civarı fabrikanın bulunduğu ilçemiz ihracata büyük katkı sağlıyor.’’ dedi.



Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, tanıtım günlerinin Honaz ilçesinin tanıtımına büyük katkı sağlayacağına vurgu yaptı.

REKTÖR BAĞ’A GÜZEL SÜRPRİZ
Honaz Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinden Beyza Bayrak tarafından Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ’ın karakalem portre resmi yapıldı. Tanıtım günleri standında büyük ilgi gören karakalem portresi, standları gezenler tarafından büyük beğeni topladı.





DENİZLİSPOR YÖNETİMİ TANITIM GÜNLERİNDE
Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve Asbaşkan Taner Atilla, Denizlispor'a destekleriyle çok sayıda habere konu olmuş, Honaz Belediyesi Başkanı Turgut Devecioğlu'nu bu önemli organizasyonda yalnız bırakmadı. 
Honaz Tanıtım günleri Cuma akşamına kadar PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde devam edecek.