HABERDENİZLİ.COM

Tüm dünyada etkili olan Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Ülkemizde de bir dizi tedbirler alınmış, buna yönelik ilk ve orta öğretimde olduğu gibi 16 Mart 2020 tarihinden itibaren tüm üniversitelerde de eğitim öğretim faaliyetlerine ara verilmişti.

YÖK’ün aldığı kararla, 23 Mart 2020 tarihinden itibaren, uzaktan eğitim kapasitesi ve dijital imkânları bulunan üniversiteler, 2019-2020 bahar dönemi eğitim öğretim faaliyetlerine dijital ortamdan devam edecek.

Rektör Bağ, hazırlıklarının tamamlandığı ve Dersler, dönem başında bölümler tarafından belirlenen ders programlarına uygun olarak, aynı gün ve saatlerde dijital ortamdan verilmeye devam edeceğini söylemişti.

PAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem Çöktü

103 BİN ÖĞRENCİ GİRDİ SİSTEM ÇÖKTÜ

Pamukkale Üniversitesi öğrencileri hazırlıklarını yapıp 23 Mart bugün bilgisayar, tablet ve telefonla sistemlerine giriş yapıp dersi izlemek için hazırda bulundu. Sistemlerini açan öğrencilerin fazla yüklenme olmasından dolayı sistemin çöktüğünü gördü.

REKTÖR BAĞ'DAN AÇIKLAMA

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu: "Sevgili öğrencilerimiz, sisteme yoğun giriş yapıldığı belirli zamanlarda sistem hatası yaşanmaktadır. Aynı anda dersi olan ve sisteme giriş yapması beklenen öğrenci sayısı 10 bin kadardır. Ancak bugün bir saat içerişinde 103 bin oturum açıldığı görülmüştür."

Rektör Bağ, "Toplam öğrenci sayımız 52 bin iken 103 bin sayısı normalin çok üstündedir. Bu nedenle belirli bir süre sisteme yalnızca hocalar girip derslerini anlatacaklar. Öğrencilerimiz daha sonra sistemden dersleri takip edecekler. Sistemden dersi izlemiş olmak devam olarak kabul edilecektir." dedi.

PAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem Çöktü

ÖĞRENCİLER SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMLARDA BULUNDU

PAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem ÇöktüPAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem ÇöktüPAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem ÇöktüPAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem ÇöktüPAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem ÇöktüPAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem ÇöktüPAÜ'de 52 Binlik Sisteme 103 Bin Öğrenci Girince Sistem Çöktü