HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Üniversitesi Öğrencileri sayfasından yapılan ve "Yiğidi öldür hakkını yeme demişler" başlığı ile yapılan paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum topladı.

Ağırlıklı olarak Rektör Bağ'a mezuniyet töreni ve öncesinde haksızlık yapıldığı vurgulanan, yaptığı çalışmalara yer verilen paylaşımda, en dikkat çekici ifade ise, "Böylesi bir rektör sadece sevilmeye layık" ifadesi dikkat çekti.

Öğrenci sosyal medyada paylaştığı yazıda ise şu şekilde yazı yazıyor, "Sıcak havada gerçekleşen bir mezuniyet yüzünden bir insanın hayata geçirdiği güzellikleri görmemek biz öğrencilere yakışır mı? Havanın sıcaklığının da mı sorumlusunu bulmaya çalışacağız? Arkadaşlar yapılan edilenleri görmezden gelirsek, bardağın onca dolu tarafı varken hala boş taraflarına odaklanmaya çalışırsak emin olun sonunuz hiç aydınlık olmayacak. Kütüphane biz ders çalışalım diye 24 saat açık tutulmuyor mu? Üstüne üstlük ücretsiz çorba dağıtılmıyor mu? Yaz okulu sayesinde bir çok arkadaşımız alttan kalan derslerini vermiyor mu? Bizler ki muhatap bulamayan öğrenciler olarak kimseye ulaşamadığımız zamanlarda, koskoca rektör twitter yoluyla bize dönüş yapmıyor mu? Bahar şenlikleri istedik gerçekleşmedi mi? Şehitler dolayısıyla yarım kalmı olması da mı rektörün suçudur? Arkadaşlar kendinize bir düşman yaratmak isterseniz her zaman ve zeminde yaratırsınız. Ama emin olun böylesi öğrenci dostu bir rektöre bir daha bu üniversite kavuşur mu bilmiyorum. Linç etmek basit olan, sevmekse zor olandır. Bence böylesi bir rektör sadece sevilmeye layık." ifadelerini sosyal medyadana paylaştı.

İŞTE O PAYLAŞIM: