Pamukkale Üniversitesi'nde öğrenciler TGB Denizli önderliğinde Ankara Katliamı'nda yaşamını kaybeden yurttaşlarımız için “Teröre Karşı Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü!” gerçekleştirdi. Bir önceki gün PKK yanlısı gruplar tarafından çalışmaları engellenmeye çalışılan TGB Denizli üyeleri saldırıyı püskürtüp, üniversitede PKK'nın barınamayacağını göstermişti. Bugün ise üniversite öğrencilerinin kalabalık katılımıyla yürüyüş gerçekleşti.

Yürüyüş sırasında 'Kahrolsun PKK', 'Türk Kürt Kardeştir, PKK Kalleştir', 'Katil PKK Üniversiteden Defol' ' PKK'dan hesabı Türk Gençliği Soracak' sloganları öne çıktı. Yürüyüşün sonunda basın açıklaması yapan TGB Denizli İl Başkanı Ahmet Suseven: ' 'Bütün grupların üniversite içerisinde çalışma yürütmesi taraftarıyız fakat Atatürk gençliğine müdahalede bulunulmasına, üniversite içerisinde PKK'nın savunulmasına asla izin vermeyiz! Saldırıların karşısında Atatürk Gençliği olarak Mehmetçik gibi dimdik dururuz!

Öğrenciler tarafından da müdahaleye uğramasına rağmen kışkırtmaya devam eden bu grupların yalana sarılmaları, kuyrukçuluk yapıp kraldan çok kralcı olmaları mide bulandırıcıdır.Yalan söylemekten başka ağızlarını dahi açamayan bu sözde “sol”cu arkadaşlarımızın anlamaları için tekrar ediyoruz: KAHROLSUN PKK! Üniversitelerimizi ikiyüzlülüğe, PKK kuyrukçuluğuna ve Türkiye düşmanlığına dar edeceğiz! Bölücü terör örgütünün kuyruğunda Türkiye'ye ve TGB'ye saldıranlar sonucuna katlanırlar. Topuklarını arkalarına vura vura kaçarlar. ' dedi.