Pamukkale Üniversitesi Genç Ekonomistler Topluluğu tarafından düzenlenip, DEGİAD ana sponsorluğunda gerçekleştirilen, Beykent Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Yaşar Erdinç’in konuşmacı olarak katıldığı “Kriz Ekonomisi” adlı konferans, İktisadi idari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa  İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Sarıtaş, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, iş adamları, öğretim elemanları  ve öğrenciler katıldı.

Konferansın açılışında söz alan DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, “Bugün kriz ekonomisini konuşacağız. Geleceği sorgulayan iş insanları ve gençler, yani bizler kriz ekonomisi konusunda bir üstadın bilgi ve tecrübesine, yol göstericiliğine ihtiyaç duyuyoruz. Bu yüzden Pamukkale Üniversitesi Genç Ekonomistler Topluluğu’nun bu etkinliğine DEGİAD olarak sponsor olmak istedik. Bu etkinliğe katkı sunan herkese teşekkür ederim” dedi.

Prof. Dr. Yaşar Erdinç’in keyifli sunumuyla gerçekleşen konferansta, ekonomi, kriz, Türkiye’de ve Dünya’da kriz konuları tartışıldı. Konferansa akademisyenler, iş adamları ve öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterildi. Konferansın sonunda DEGİAD tarafından Prof. Dr. Yaşar Erdinç adına DOÇEV’e fidan bağışında bulunuldu.