Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ‘İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik’ konferansının üçüncüsü, Türkiye’nin önde gelen CEO’larının katılımıyla gerçekleşti. 
PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan konferansa Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.Konferansın açılışında konuşan Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü Başkanı Mutlu Oğuz, bu etkinlik için yaklaşık iki aydır kulüp olarak hazırlandıklarını belirterek, Türkiye’nin önemli CEO’larını öğrencilerle buluşturmaktan dolayı büyük sevinç duyduklarını söyledi.Üniversitede 74 aktif öğrenci kulübünün olduğunu belirten Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ise, “Salona girdiğinizden bu yana gerçekten profesyonel bir tavır ile hazırlanan bu tür organizasyonların ne ilkindeyiz, ne sonunda. İşletme Kulübü bu noktada ilk sırayı işgal ediyor. Kulüp şahsında diğer kulüpleri oluşturan tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum. Bir yılda en az 100 bin kişiyi yaptığı bilimsel etkinliklerle mekanına taşıyan Pamukkale Üniversitesi’nin, öğrenci kulüpleri aracılığıyla yaptığı etkinlikleri her yıl daha fazla destekliyoruz’’ dedi.
Denizli’nin girişimcilik konusunda Türkiye’ye örnek olan bir kent olduğunu belirten Vali Abdülkadir Demir, “Girişimcilik sonradan öğrenilecek bir iştir. Ama Denizli gibi kentlerde doğuştan kazanılan bir yetenek gibi de görüyorum. Bu kentte insanlar girişimcilik için yaratılmış. Bu kentin halkıyla normal sohbet etmeniz mümkün değil. Sıradan bir işyerine girseniz bile mutlaka bir projesini ve hedeflerini söyler” dedi.
Açılış konuşmalarının ardından ilk sunumu Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar yaptı. Türkiye pazarında 550 çeşidin üzerinde otomobil olduğunu belirten Aybar, “Dünyanın her türlü üretimi, Türkiye’de pazar bulduğu zaman gelebilir durumda. Türkiye açık bir pazar. AB ile gümrük birliği bağlantımız var, Dünya ticaret örgütüne üyeyiz. Ancak Türkiye’nin çok daha fazla gelişime ihtiyacı var. Trafikte daha fazla otomobil görme durumumuz var. Kişi başı otomobil sahipliğine baktığımızda halen Türkiye’de bin kişiye 110 otomobil düşüyor. AB ülkelerinde bin kişiye 300, gelişmiş ülkelerde bin kişiye 600, ABD’de bin kişiye 1500 otomobil düşüyor ama yollarda trafik devam ediyor. Türkiye’de bu yollar bu araçları nasıl kaldıracak sorusuna ise, mutlaka trafikte birbirimize saygılı, trafik imkanını çok daha verimli kullanacak türde bir alışkanlığımız olmak zorunda cevabını verebilirim” dedi.
Gün boyu süren konferanslarda Shell Enerji AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Cömert, Orka Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) Genel Müdürü Yardımcısı Turgut Boz konuşma yaptılar.