Denizli’de dün meydana gelen ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamanın ardından vatandaşlar dükkanlarını temizlerken, belediye ekipleri de patlamanın meydana geldiği binada çalışma yürütüyor. 
Denizli’de dün sabah saatlerinde tüpten sızan gazdan dolayı meydana gelen patlamanın ardından ortalık bir anda savaş alanına dönmüştü. Meydana gelen patlamada 1 kişi ölürken, toplam 35 kişi de yaralanmıştı. Yaralıların birçoğu hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan 3 kişinin tedavisi devam ediyor. 8 aylık hamile olan Diden Turgut’un tedavisine devam edilirken, şu ana kadar hamileliğini etkileyen herhangi bir durum olmadığı öğrenildi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri de sabahın erken saatlerinden itibaren patlamanın meydana geldiği binada çalışma yapmaya başladı. Patlamanın meydana geldiği binanın girişini büyük sunta tahtalarla kapatmak için çalışma yapan ekipler bir yandan da bölgede temizlik çalışması yapıyor. Bölgede patlamanın ardından iş yerlerinde hasar meydana gelen esnaf da yaralarını sarmaya çalışıyor. Dün meydana gelen patlamanın ardından tüm camları kırılan esnaf, sabahın erken saatinden itibaren camlarını taktırdı. Daha sonra iş yerlerinde temizlik çalışması yapan esnaflar olayın şokunu hala atlamadığını söylüyor. 
Elektronik eşya satan bir iş yerinde çalışan Funda Kayıran, "Bir anda büyük bir patlama yaşandı. Ne olduğunu anlamadık. Patronum buradaydı. Patlamanın basıncıyla karşı tarafta ne varsa bizim dükkana geldi. Patronumu da buradaki malzemeler korumuş. Tüm dükkanlarda yaralananlar var. Karşı taraftaki pastanenin tüm pastaları bile buraya geldi. Allah bir daha böyle acı yaşatmasın" dedi.
Konuyla ilgili soruşturma devam ederken, iş yerinin ruhsatının olup olmadığı da araştırılıyor.