Fox tv ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun programi bugün filmlere konu olacak bir hayat hikayesine tanıklık etti.

OKLAR DENİZLİ'YE ÇEVRİLDİ

Programa başvuran kadının hayat hikayesi tüm izleyenleri derinden üzdü. 39 yıl önce çalınan ve para karşılığı başkalarına verilen 'Murat' adındaki oğlunu arayan Hülya Hanım'ın hikayesindeki Denizli detayı ise okları Denizli'ye çevirdi.

KENDİSİNDEN 47 YAŞ BÜYÜK ADAMLA EVLENDİRİLDİ

Hülya Hanım 13 yaşındayken Denizli’nin Çardak köyünde yaşayan 60 yaşındaki Mehmethan Kaya isimli şahısla zorla evlendirildi. Evliliğinden kısa süre sonra hamile kalan Hülya Hanım 6 aylık hamile iken kendisinden 47 yaş büyük kocası hayatını kaybetti. Ölümün ardından kocasının çocuklarıyla Denizli'de yaşamaya devam eden Hülya Hanım oğlu Murat'ı dünyaya getirdikten 6 ay sonra oğlundan mahrum bırakıldı.

6 AYLIK BEBEK PARA KARŞILIĞI VERİLDİ

 İddiaya göre Murat bebek 6 aylıkken Hülya Hanım'ın amcasının kızı bebeği kendisinden alarak başkasına para karşılığı verdi. Bebeğin Şerife-Hüseyin adında bir çifte satıldığını iddia eden Hülya Hanım o anları aktarırken gözyaşlarını tutamadı.

İKİNCİ KEZ KENDİSİNDE 29 YAŞ BÜYÜK ŞAHISLA EVLENDİRİLDİ

39 yıldır oğlunu aradığını söyleyen 53 yaşındaki kadın çocuğu alındıktan sonra 14 yaşındayken de Muş'ta yaşayan 43 yaşındaki başka bir adamla evlendirildi. Hülya Hanım'ın ikinci eşi olan şahıs programa bağlanarak "Dul kadındı o yüzden evlendim." demesi ise program sunucusu Fulya Öztürk'ü sinirlendirdi ve şahsın telefon bağlantısı kesildi.

ACILI ANNE YARDIM İSTEDİ

Program boyunca anlattığı hayat hikayesi ile yürekleri burkan Hülya Hanım 39 yıl önce Denizli'de kucağından alınan oğlu Murat'ı bulmak için yetkililerden ve konuyu bilenlerden yardım istedi.