Çok fazla çaba göstermeden online olarak para kazandıran uygulamalar ile ek gelir elde etmek ister misiniz? 2022 yılında en çok para kazandıran uygulamaların en güncel hali, mobil para kazandıran uygulamalar ve internet üzerinden para kazanma yolları hakkında bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

Mobil olarak bazı uygulamaları cep telefonunuza indirdiğinizde çeşitli işlemler yaparak para kazanabilirsiniz. İlk denemelerinizde yüksek miktarlarda pazara kazanamasanız da ek gelir tarzında bir miktar kazanç elde etmeniz mümkündür. Peki bu uygulamalar nelerdir? Uygulamalar hakkında detaylı bilgi verecek olursak;

Para Kazandıran Uygulamalar

 What’s Around

What’s Around uygulaması para kazandıran ve ek gelir sağlama şansını yakalayabileceğiniz mobil para kazandıran uygulamalar arasında verebileceğimiz örneklerden biridir. What’s Around uygulamasında kendi çektiğiniz fotoğraflarınızı satarak gelir elde edebilirsiniz. Uygulamayı kullanmak istediğinizde resmini kendinizin çektiği bir fotoğrafı düzenleyerek ve uygulamaya yükleyerek çektiğiniz fotoğrafı satışa çıkarabilirsiniz. Eğer yüklediğiniz fotoğraflar satılırsa kendiniz için ek gelir elde etmiş olursunuz.

Satış olasılığınızın artması adına çektiğiniz fotoğraflar oldukça sıra dışı, farklı ve dikkat çekici olmalıdır. Resim çekmeye meraklıysanız veya bu işi profesyonelce yapıyorsanız bu uygulamayı kullanabilir ve kolay bir yöntemle gelir elde edebilirsiniz. Resmettiğiniz fotoğraf ne denli ilginç olursa kazanacağınız para da o oranda artacaktır.

Telefonunuza uygulamayı indirdikten sonra üyelik başlatmanız yeterlidir. Ancak uygulamada olan bir kural var. Telefonunuzda daha önceden var olan bir resmi uygulamaya yükleyemezsiniz, fotoğraf mutlaka anlık olarak çekilmeli ve uygulamaya yüklenmelidir. Resmi anlık olarak çekip uygulamaya yüklediğinizde resim üzerinde düzenleme yapma olanağınız mevcuttur. Etiketleme yapabilir ve bu sayede daha büyük kitlelere ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın bir diğer özelliği ise coin kazandırmasıdır. Uygulama içerisinde istenilen bilgileri doldurarak ilk etapta 10 shotcoin kazanıp, uygulamayı kullanarak shotcoin veya Sp kazanmaya devam edebilirsiniz. Profilinize resmini eklediğinizde, ilk fotoğrafınızı yükleyip satışa çıkardığınızda ve uygulamanın size sunduğu görevleri de yerine getirerek çeşitli miktarlarda coin kazanmanız mümkündür.

Bounty

Bounty adlı site de size para kazandıracak uygulamalar arasında yer alır. Üye olduktan sonra istenilen bilgileri doldurarak ve sizden istenilen çeşitli görevleri yerine getirerek para kazanma şansına sahip olursunuz.

Bounty uygulamasında anket doldurmak, test çözmek veya gizli müşteri olmak gibi görevleri yerine getirdiğinizde para kazanmanız mümkündür. Bu görevler arasında gizli müşteri olmak biraz zorlayıcı olabilir. Çünkü gizli müşteri olma görevinde sahada çalışırsınız ve bu biraz zahmetli olabilmektedir. Ancak görev karşılığında daha yüksek ücret kazanırsınız. Bu görevde, uygulamayı indirdikten sonra size sunulan haritada 5 tl’den 100 tl’ye kadar ücretleri olan görevlerden size konum olarak daha yakın olan bir yeri seçebilir ve görevi tamamladığınızda bekleme olmaksızın paranızı kazanırsınız. Bu uygulama özellikle vakti olan kişiler ve öğrenciler için uygun olabilir.

Uygulama üzerinden size verilen görevleri günde 3-4 saat gibi bir zaman dilimi ayırarak tamamlayabilir ve aylık olarak yaklaşık 1000 tl’ye varan ek gelir sağlayabilirsiniz.

Daha fazla konu içeriğine https://www.trendpara.net/para-kazandiran-uygulamalar-2022/ adresindne ulaşabilirsiniz.