CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Pamukkale ovasındaki tarım arazilerinin sulama birliğinin elektrik borçlarının ödememesi nedeniyle sulama suyunun kesildiğini, tarım alanlarının kavrulduğunu ve 3 bin çiftçinin perişan edildiğini söyledi.

Pamukkale’den Sarayköy ilçesine kadar uzanan ovada 28 yerleşim biriminde 100 bin dekarlık alanda tarımsal üretim yapıldığını belirten CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, üreticileri ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. 
Pamukkale ovasında ağırlıklı olarak ikinci ürün mısır, pamuk ve meyve üretiminin yapıldığını anlatan Keskin, ovada yaşanan susuzluk nedeniyle büyük verim kaybının yaşandığını dile getirerek şunları söyledi:‘’Pamukkale Sulama Birliği ,üyelerinden elektrik bedellerini tahsil etmesine karşın kuruma elektrik borcunu ödeyemiyor.Elektrikler kesildiği için de tarım arazilerine su pompalanamıyor. Geçimin tarımsal üretimle sağlayan 3 bin çiftçi perişan bir halde. Sulama Birliği’nden, siyasete alet edilmesinden ve kötü yönetilmesinden şikayetçi. Cennet gibi bir ovada cehennemi yaşayan çiftçilerin kuraklıktan kaynaklanan zararını kim karşılayacak ? Ayrıca bazı sulama kanallarında ise sanayi atıkları bulunuyor. Büyük bir sorumsuzluk ve başıbozukluk var. Çiftçi kaderine terk edilmiş bir halde. Adeta üvey evlat muamelesi görüyor. Yetkilileri göreve çağırıyorum.’’