HABERDENİZLİ.COM

AYSİAD Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Catlık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erol Akça ve Abdurrahman Demirdak ile AYSİAD üyeleri ve Genç AYSİAD üyeleri katıldı.

Kaymakam Balcıoğlu; yapmış olduğu sunumda, Pamukkale Kaymakamlığı olarak başta bağımlılıklarla mücadele olmak üzere gelecek neslimizin milli ve manevi değerlerimizi yaşayarak öğrenmeleri, yaşlılarımız ile yetim ve öksüz öğrencilerin desteklenmesi gibi hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. AYSİAD üyeleriyle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ve Özellikle Genç AYSİAD üyeleriyle ortak çalışmaların yapılmasından da mutluluk duyacağını belirtti. 
Başkan Catlık; “Davetimizi kırmayıp bizleri onurlandıran, Pamukkale Kaymakamımız Hayrettin Balcıoğlu’na  derneğimize göstermiş olduğu ilgiden ve hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Kendileri ile birlikte olmaktan ve Pamukkale Kaymakamlığı olarak yapmış oldukları çalışmaları dinlemekten büyük mutluluk duyduk“ dedi.