Okula modern bir konferans salonu kazandıran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte törenle salonun açılışını gerçekleştirerek öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sundu. Her alanda eğitime destek olduklarını aktaran Başkan Gürlesin, “Bu okulumuz dahil bugüne kadar 7 okulumuza konferans salonu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. İhtiyaçlar noktasında okullarımıza desteğimiz artarak devam edecek” dedi. Konferans Salonunun açılış törenine; Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu Müdürü Kadir Dabancalı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

“BAŞKAN GÜRLESİN BİR EĞİTİM AŞIĞI”

Açılışı Töreninde Hüsamettin Kulaklı İlkokulu’na modern bir konferans salonunu kazandıran Başkan Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte kurdeleyi keserek salonu hizmete açtı. Törende açış konuşmasını yapan Hüsamettin Kulaklı İlkokulu Müdürü Kadir Dabancalı, başta konferans salonu olmak üzere okulun çevre düzenlemesinden tüm ihtiyaçlarına kadar büyük destek veren Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini iletti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in bir eğitim aşığı olduğunu aktaran Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün’de, Pamukkale İlçesi’nde Başkan Hüseyin Gürlesin’in 128 okulun tamamına dokunarak fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi için büyük destek sağladığını belirterek, eğitime sağladığı tüm desteklerden dolayı kendisine teşekkür etti.

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Başkan Gürlesin, daha güçlü bir Türkiye için geleceğimiz olan çocuklara en iyi ve kaliteli eğitimin verilmesine destek olmak noktasında ilçede seferberlik içinde olduklarını aktardı. İlçede 7’nci okula konferans salonu kazandırmanın mutluluğu ve onuru içinde olduğunu aktaran Başkan Gürlesin, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu’nda hizmete açtıkları konferans salonunun hayırlı olmasını diledi.  “Bizim eğitime bakış açımız çok farklı. Eğitimi çok önemsiyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Mutlu bir gün yaşıyorum. Bugün bir okulumuza daha konferans salonu kazandırdık. Resmi olarak bugün 7. Konferans salonumuzu Hüsamettin kulaklı İlkokulumuzda açtık. Hayırlı olmasını diliyorum.  Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. İnşallah bu salonlarda öğrencilerimizin cevherleri ortaya çıkacak. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen, bilinir belediyecilik hizmetlerimizin yanında eğitimde ana başlıklarımızdan. Biz gerçekten ülkemizi en iyi yerlerde görmek istiyorsak eğitim önemsemeliyiz. Bu nedenle okullarımıza çevre düzenlemesinden konferans salonlarına, fiziki ihtiyaçlarından laboratuvarlara kadar destek olarak çocuklarımıza verilen eğitimin kalitesinin yükselmesine katkı veriyoruz. Bu katkılarımız artarak ta devam edecek. Salonumuzun tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERDEN ETKİLEYEN GÖSTERİ”
Konuşmaların ardından Hüsamettin Kulaklı İlkokulu öğrencileri yeni konferans salonlarında ilk gösterilerini sergiledi. Öğrenciler katılımcılara, şiir ve müzik ziyafeti sundu. Öğrencilerin performansı katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Etkinlik sonunda öğrenciler, Başkan Gürlesin’e okula kazandırdığı konferans salonu için çiçek vererek teşekkür etti.