Pamukkale Belediyesi’nde işçilerİ ilgilendiren toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı. İşçiler toplu iş sözleşmesiyle ortalama yüzde 16’lık bir artışla adeta bayram sevinci yaşadı.  Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez, Denizli bölgesinde en iyi sözleşmeye imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, işçilerin haklarını korumak ve en iyiye ulaşmak anlamında her ne gerekiyorsa yaptıklarını vurguladı. 

Pamukkale Belediyesi yemekhanesinde gerçekleştirilen toplu iş sözleşmesi imza törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez, sendika temsilcileri, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Veli Demir, Selim Arkan, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Fahrettin Göksu ve işçiler katıldı. 

EN İYİ SÖZLEŞME
Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez,  Pamukkale Belediyesi’nde imzaladıkları toplu iş sözleşmesiyle elde edilen artışın bölgede en iyi oran olduğunu vurgulayarak, “Bugün Pamukkale Belediyesi’nde tarihi bir anı yaşıyoruz. Bilindiği üzere Büyükşehir Yasasıyla kapanan belediyelerden Pamukkale Belediyemiz bünyesine de birçok işçi kardeşimiz katıldı. Bu sözleşmeyle de farklı ücret ortadan kaldırıldı. Yaptığımız toplu sözleşmeyle Pamukkale Belediyesi’nde işçilerimizin iş barışı ve huzurunu sağlama adına bize göre Denizli bölgesinde en iyi rakamlara ulaştığımızı söyleyebilirim. Bunun gururu ve sevinci içindeyiz. Bu anlamda Başkanımız Hüseyin Gürlesin ve Başkan Yardımcılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Dengeleri gözeten, hakkaniyet ölçüsünde çok güzel bir anlaşmaya imza atıldı. Sözleşmemiz  Mart itibariyle 2 yıl süreyle geçerli olacak. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

NE GEREKİYORSA YAPILDI
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, çalışanlarımızın emeğinin karşılığını vermek, iş barışı ve huzurunu kalıcı kılmak adına ne gerekiyorsa yaptıklarını vurgulayarak, şunları söyledi, “
İmzaladığımız toplu sözleşmenin ilk olarak işçilerimize, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum. Uzun bir süreçte 2 aylık bir görüşmenin sonucunda bu güne geldik. Amaç en iyisini, en güzelini ve en doğrusunu bulmaktı. Şuanda 10 ayrı noktadan bir araya gelen bir aileyiz.  Çalışma barışı, huzurunun devamlılığı, rotasyonu sağlanması adına bu sözleşmemizde büyük katkı sunacak. Şunu belirtmeliyim ki, sözleşme oranlarında olabilecek anlamda en iyisine ulaştığımızı iddia ediyorum.  Ortalama yüzde 16’lık gibi bir artışımız söz konusu. Biz çalışanlarımıza değer veriyoruz. Pamukkale Belediyesi’nde hem hakların verilmesi hem de insanlarımıza verdiğimiz değerin hissettirilmesi anlamında en iyi noktada olduğumuzu düşünüyorum. Sıklıkla da çalışanlarımızla çeşitli ortamlarda ve aktivitelerle bir araya gelerek kaynaşıyor  ve bir aile olarak birlikte yürüdüğümüzü gösteriyoruz. Belediye çalışanlarımızın fiziki anlamda da tüm ihtiyaçları karşılanarak halkımıza en iyi hizmetin verilmesi için her şeyi yapıyoruz. Memurumuzla işçimizle tüm personelimizle huzurlu bir ortamda halkımıza daha fazla üreterek faydalı olma çabasındayız. Tekrar toplu iş sözleşmemizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez,  toplu iş sözleşmesini imzaladı.
İmza töreni sonrası işçilerle birlikte günün anlamı dolayısıyla yemek yenildi.