Ak parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, Çivril Devlet Hastanesini ziyaret ederek, doktor ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Çivril devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Özkan, sosyal devlet olmanın gereği olarak sağlık hizmetlerinde gereken çalışmaları yapmaya devam edeceklerini kaydetti.

Çivril Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Celep, Belediye Başkan Gürcan Güven ve partililerle birlikte Çivril Devlet Hastanesinde 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle doktorların ve sağlık çalışanlarının gününü kutladı.

Ak Parti Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede “Sağlık yatırımlarına ve sağlık hizmetlerine gereken önemi veriyoruz. Bugün hastanelerimizde, zengin fakir demeden, işçi memur ayırmadan herkese kapılarını açmış durumda. Aile hekimliği kurumu ile aile bireylerinin sağlıklı yaşam sürmesinin yolunu açtık. Ülkemizi modern hastanelerle donattık.

Çivril’imizde tamamlanacak yeni hastanemiz de bölgenin en güzel hastanesi olacak. Bugün hastanemizde yatan hastalarımızı tek tek ziyaret ettik, hastane ortamının temizliğinden ve sunulan tıbbi hizmetin kalitesinden memnuniyetlerini dinledik. Bu bizi mutlu etti. Başhekimimize, Müdürlerimize ve tüm hastanemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum.

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bütün sağlık çalışanlarımızı sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum.”şeklinde konuştu.

Daha sonra, Özkan, Çivril Sanayisini ve mezunu olduğu Çivril İmam-Hatip Lisesi ziyaret etti.