Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, yatırımlar ve ihracatın desteklenmesi yönündeki girişimleri değerlendirdi.
Özer “Dünya üzerinde her geçen gün olumlu ya da olumsuz yönde ekonomik dönüşümler yaşanmaktadır. 
Ekonomik anlamda Dünya ile entegre olmuş, dinamik girişimcileri ile bilinen, ürettiğinin tamamına yakınını Dünya’nın 160 ülkesine ihraç eden Denizlili girişimciler olarak, Ekonomi bakanımız sayın Nihat Zeybekci’nin teşvikler başta olmak üzere son ekonomik gelişmelere ilişkin yaptığı değerlendirmeyi olumlu buluyor, destekliyoruz. 
Ülkemizin geleceği açısından sürdürülebilir hammadde ve enerji kaynaklarının geleceğinin güven altına alınması stratejisini, Ülkemizin 2023 yılına ilişkin 500 milyar dolarlık ihracat hedefi için gerekli görüyoruz. Çünkü mevcut ve potansiyel pazarları garanti altına almanın ve sürdürülebilir kılmanın yolu buradan geçiyor. 

Bizler, Denizli’ye yeni yatırımlar ve yatırımcıları çekmek, üretimimizi ihracata dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için de Devletin desteğinin önemli ve gerekli olduğunu biliyoruz. 
Bu anlamda sayın Nihat Zeybekci’nin, yatırımcılar ve iş dünyasından gelen talepler doğrultusunda Ülkemizde uygulanan teşviklerin 2014 yılının sonuna kadar uzatılacağı yönünde açıklamalarını destekliyoruz. 
Yeni yatırımlar ve yatırımcılar için Denizli’de bu anlamda alt yapısı hazır organize sanayi bölgelerimiz bulunmaktadır. Bu yönde bölgesel gerçeklikler göz önünde bulundurularak, getirilecek yeni teşviklerle, üretim ve ihracatın desteklenmesine ilişkin girişimler bizlere güven ve güç vermektedir. Bundan dolayı Sayın Bakanımıza Denizli iş dünyası adına teşekkür ediyorum” dedi.