HABERDENİZLİ.COM

Genel Merkezi Denizli’de bulunan Özel İnsanlar Derneği, Ankara’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirerek temaslarda bulundu. İlk olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Grup Başkan Vekili Cahit Özkan’ı ziyaret eden heyet, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin, Nilgün Ök, Ankara Denizlim Derneği Başkanlığı yapan Hasan Oymak, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Bilal Uçar başta olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekletirdi. Genel Başkan Aysun Tonel Karaaslan başkanlığında Ankara’ya giden engellilerden oluşan heyet, ziyaretler esnasında dernek çalışmaları ve geleceğe dair hedefleri hakkında da bilgiler verdi. 
Ankara ziyareti sonrasında açıklamada bulunan Özel İnsanlar Derneği Genel Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, “Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Denizli’de kurduğumuz oluşumumuz bir yıl gibi kısa bir süre içinde önemli adımlar atarak Türkiye çapında bir dernek haline geldik” dedi. 

ANKARA’DAN TAM DESTEK ALDILAR

Ankara’da ziyaretler esnasında kendilerini ve hedeflerini anlatma imkanı bulduklarını anlatan Karaaslan, “Bizleri çok iyi karşıladılar. Türkiye’nin 81 ilinde şubeleşme kararı aldığımızı anlattık. İlk şubemizin de Afyonkarahisar ‘a açılmasına kadar verdik. Bursa illerinde de şube açacağız. Ayrıca İç İşleri Bakanlığı tarafından onaylanan “Engellerimi aşmaya hazırım” projemiz hakkında da bilgiler verdik. Bu projemiz Türkiye geneli ses getirecek bir projedir. Ankara’dan tam destek aldık. Yapılacak çalışmalarda bizleri sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler. Bizlere güç verdiler” dedi. 

Genel Başkan Aysun Tonel Karaaslan,
Genel Başkan Yardımcısı Bayram Helvacı 
Genel Sekreter Fadime Tasasız
Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Leyla Süren
Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Karapınar
Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Pelin Bay
Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Yorulmaz
Kadın Kolları Genel Başkanı Rana Külahoğlu
Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Huriye Yıldıray
Gençlik Kolları Genel Başkanı  Ahmet Abay
Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hüsem Yıldıray
Yönetim Kurulu Üyesi Murat Soncul