Hizmet Gazetesinin Haberine göre Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Nisan 2018 Çarşamba günü yapılacak ihale ile Özel İdare binasının yıkımına bu ay sonu başlanılacak.


YIKIMA HAZIR HALE GETİRİLDİ 

Denizli’nin en eski yapılarından biri olan ve deprem dayanıksızlığı nedeniyle bölgede önemli tehlike oluşturulan Özel İdare Binası için karar verildi. Geçtiğimiz aylarda alınan karar ile bina tamamen boşaltılarak, yıkıma hazır hale getirildi. Denizli’nin önemli simgelerinden biri olan Özel İdare İşhanı, 1979 yılında yapıldı. Toplam 250 bağımsız bölümde 120’ye yakın esnafın işyerinin bulunduğu ve 9 resmi dairenin hizmet verdiği bina, bu ay yapılacak ihalenin ardından yıkılacak.  
 
YIKIM İHALESİ 18 NİSAN’DA  
 

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ihale ile Özel İdare Binasının yıkımı bu ay sonu başlayacak. 18 Nisan Çarşamba günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonunda açık arttırma usulü ile yapılacak ihalenin sonunda, işi alan firma Özel İdare Binasının yıkımına başlayacak. Binadan çıkacak hurdaların karşılığında yapılacak ihalenin muamman bedeli ise 82 bin TL olarak belirlendi.