Erkeklerde zamanla yaşanan saçlardaki beyazlama probleminin çözülmesine yardımcı olmak için hazırlanmış olan ürün pratik kullanımı ile uygulanabilir.

Doğal saç rengine geri dönmek isteyen erkekler için kullanımı zaman içerisinde istenilen etkinin elde edilmesine yardımcı olabilir. Özel olarak geliştirilmiş olan formülü sayesinde saçlardaki beyazlama probleminin çözülmesine yardımcı olabilir. İlk kullanımdan itibaren iki ton koyulaşma görülebilir. Düzenli şekilde kullanılması gerekir.

Yıkama işlemi sırasında avuç içerisine Bir miktar alınıp saçların köklerinden uçlarına doğru uygulama yapılması gerekir. İyice köpürterek 5 dakika bekletilmelidir. Daha sonrasında bol su ile durulama işlemi yapılarak uygulama tamamlanır. Düzenli kullanımı 10 yıkama sonrasında istediğiniz gibi doğal bir görünüme sahip olmanızı destekleyebilir.

Erkeklerde özellikle zaman içerisinde yaşanan melanin eksikliğinden dolayı oluşacak olan saçlardaki beyazlama probleminin giderilmesine yardımcı olmak amacıyla hazırlanmış olan wtob şampuan düzenli kullanılması halinde saça doğal rengini geri kazandırmaya yardımcı olabilir. Erkekler için kullanıma uygundur. Her yaşta kullanımı sağlanabilir. İçerisinde boya bulunmadığı için herhangi bir yan etki oluşturmadan kullanılabilir. Düzenli kullanımı özellikle saçların doğal rengine geri dönmesini destekleyebilir.

  • Saçta etkili temizleme işlemi yapılmasına yardımcı olabilir.
  • Saçlarda oluşan dökülme probleminin giderilmesine yardımcı olabilir.
  • Düzenli kullanımı saç tellerindeki kalınlaşmaya yardımcı olabilir.
  • Kullanımı sonrasında saçın orijinal rengini koruyarak daha doğal bir görünüm elde edilmesini destekleyebilir.
  • Saçları oluşan beyaz zamanın durmasına yardımcı olabilir.
  • Beyazlamış olan saçların doğal rengine dönmesini destekleyebilir.
  • Saçların yanı sıra sakallarda yaşanan beyazlama problemini gidermek amacıyla da kullanılabilir.
  • İçerisinde boya olmadığından saçların doğal rengine dönmesini pigmentleri aktifleştirerek gerçekleştirebilir.
  • Saçı rengini veren proteinler içerisinde yer alır.
  • Uygulama yapılması durumunda sadece saçlardaki beyazlamış olan saçları hedef alarak aşamalı bir şekilde saçların eski rengine kavuşmasına yardımcı olabilir.
  • Her yıkama sonrasında white to black saçlarda iki ton koyulaşma elde edilmesine yardımcı olabilir.

Özel olarak hazırlanmış olan formülü ile erkekler için kullanıma uygun olan internet üzerinden gerçekleştirilen satışlar ile kullanıcılara sunulmaktadır. Ürünü kullanmak isteyenler verecekleri sipariş doğrultusunda kısa sürede ürüne sahip olabilirler.

Güvenli alışveriş seçeneği sayesinde ihtiyaç duyabileceğiniz her durumda oluşacağını sipariş doğrultusunda ürüne kargo ile kısa süre içerisinde belirtmiş olduğunuz adrese teslim alabilirsiniz. Türkiye genelinde gerçekleştirilen satışlar ürünü kullanmak isteyenlere kolaylık sağlamaktadır.